Zo is het om je studie te betalen met seks

 

Studeren is duur. Veel studenten nemen een baantje om hun opleiding, feestjes en basisbehoeften te kunnen betalen. Meestal brengt dat niet erg veel op, en heeft het niet per se een goede invloed op de studieresultaten. 
 
Voor sommige studenten is een baantje in de seksindustrie daarom een logische oplossing. We vroegen aan enkele studenten hoe het is om je studie te financieren met sekswerk.

Lees de verhalen van drie studenten hier.


CLAIRE
Ik studeer geschiedenis en filosofie aan een universiteit in Londen, en momenteel zit ik in mijn tweede jaar. Ik heb verschillende baantjes gehad, zoals in een koffiehuis werken, en in een kroeg, maar dat bracht nooit genoeg op. Zelfs met bijlenen had ik niet genoeg geld om mijn huur te betalen, en al zeker niet om te voorzien in dingen als eten, boeken en reizen. Ik liep achter met mijn huiswerk omdat ik vaak ’s avonds moest werken. Met twee avonden in een café werken verdiende ik iets van 130 euro per week…….

 

HARRY
Ik zit in de escort. Mannen huren me per uur voor seks, gezelschap of dates. Ik ging in de seksindustrie omdat ik geen geld had om mijn rekeningen te betalen of sociale dingen te doen. Ik registreerde me op een website en dacht eerst dat ik niet veel respons zou krijgen. Maar dat gebeurde wel, en het voelde goed! Het geeft een goed gevoel om te weten dat je mannen kan laten betalen voor je lichaam. Het geeft je een zekere macht, of zo……

 

ABIGAIL
Als student heb ik verschillende soorten sekswerk gedaan. Ik werkte in de eerste plaats als prostituee en als dominatrix, maar af en toe werkte ik ook via de telefoon en de webcam….

Lees het hele artikel van Niamh McIntyre op Vice.com
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.