Website die je helpt aan een beter orgasme aangeraden door Emma Watson!

Emma Watson on female sex website: ‘I wish it had been around longer’ English here and more about OMGyes here.

Ik blijf erbij dat iedere vrouw het verdient om klaar te komen, helaas is dit niet voor iedere vrouw zo vanzelfsprekend. Waar de een zowel clitoraal, als vaginaal, als anaal klaar komt, heeft de ander na 45 jaar nog nooit meegemaakt waar Sex and the City so massaal over sprak.
Nu probeer ik me met mijn blog er al voor in te zetten, maar nu stuitte ik op de volgende website, die tevens wordt aangeraden door Emma Watson (Hermelien uit Harry Potter): OMGyes

De vrouwen daar beseffen dat orgasmes niet zomaar uit de lucht komen vallen: het is een proces dat je moet leren, en er bestaan tips en tricks om je daarbij te helpen. Dus besloten ze om een hele website te wijden aan het vrouwelijke orgasme, om vrouwen bij te staan in hun zoektocht naar een (beter) orgasme, want we kunnen toch veel van elkaar leren is de filosofie van de website.

12 technieken
De site is niet zomaar gebaseerd op ‘van horen zeggen’, maar berust op een stevig wetenschappelijk onderzoek. In samenwerking met het beroemde Kinsey Institute werden 2.000 vrouwen tussen de 18 en de 95 ondervraagd over welke technieken voor hen werken.

Daaruit bleek dat veel vrouwen op dezelfde manier te werk gingen. De onderzoekers konden 12 categorieën ontwaren, die ze dan een naam gaven. Zo is er bijvoorbeeld ‘verrassing’, maar ook ‘balanceren’. Daarna vroegen ze aan een aantal vrouwen om die technieken ook effectief te tonen in een filmpje.

Expliciet
Ja, de filmpjes op de website zijn zeer expliciet: alles wordt ongegeneerd in beeld gebracht. Maar ze hebben niets met porno te maken, integendeel. De filmpjes zijn vrij klinisch en uitsluitend bedoeld om vrouwen (en mannen) iets bij te leren.

De 12 technieken werden elk afzonderlijk uitgewerkt met een video en een grafische gids. Daarna krijg je telkens de mogelijkheid om de techniek zelf uit te testen op het scherm door middel van een touchscreen. De site geeft je dan ook feedback. Hier kan je de ‘edging’ video gratis bekijken (wij waarschuwen je opnieuw dat het nietsverhullend is). Om al het materiaal te gebruiken, vraagt de website eenmalig een bedrag van 35 euro.

Check de video hier.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.