MM: Wat zijn kerstcadeau betekent

Zooo de (voor menigeen, stressvolle) kerst is achter de rug en nieuwjaar staat voor de deur. Misschien dat jouw nieuwe voornemen een nieuwe relatie gaat worden? Lees hier wat zijn kerstcadeau betekent om te beslissen.

“Kerstmis is een goede tijd om jullie relatie te evalueren. Omdat mannen niet altijd rechtuit zeggen hoe ze zich voelen, kan zijn kerstcadeau prijsgeven wat jij echt voor hem betekent.

Lingerie
Van kanten niemendalletjes tot minuscule slipjes, zijn boodschap met lingerie is niet zo voor de hand liggend als je zou denken. Hij wil natuurlijk dat je er goed uitziet voor hem, maar ook dat je je goed voelt bij hem. Als hij erin slaagt om de juiste maat te kopen, dan is jullie relatie een lang leven beschoren.

Een CD
Tenzij hij een persoonlijke cd samenstelde en mixte, heeft hij niet zo veel moeite gestoken in je cadeau. De kans is groot dat hij 24 december nog snel een winkel is binnengegaan, wat betekent dat zijn engagement in jullie relatie is niet zo groot.

Keukentoestel
De meeste vrouwen worden niet laaiend enthousiast wanneer ze een blender, koffiemachine of een toaster uitpakken op Kerstmis. Maar hij ziet je wel al elke ochtend koffie voor hem zetten, dit kan duiden dat hij op lange termijn denkt.

Wat je had gevraagd
Oké, deze man heeft weinig inspiratie, maar hij aanbidt je wel. Jij wil misschien een spontane man en wordt graag verrast, maar dit bewijst dat je een liefhebbende, trouwe partner hebt.

Computerspel
Op het eerste gezicht lijkt dit een vreselijk cadeau. Een game is eerder een geschenk voor zichzelf en
komt dus ontzettend egoïstisch over. Eigenlijk toont het wel dat hij door je geïntrigeerd is. Hij wil meer tijd met je doorbrengen door samen te gamen en je de kneepjes van het vak te leren.

Juwelen
Investeren in juwelen toont dat hij echt bezig is met jullie relatie. Het kost niet alleen veel geld maar ook veel tijd om de juiste ring of oorbellen uit te kiezen. Dat betekent dat hij jullie dus nog lang samenziet. En hij wil je ook iets geven dat je elke dag aan hem doet denken.

Parfum
Als hij bij het uitkiezen van een geurtje voor jou vrouwelijke hulp heeft ingeschakeld, dan is dat een teken dat hij het echt meent. Als hij je favoriete parfum heeft uitgekozen, is het een blijvertje.”
Bron: Cosmopolitan

Lieve lezers,
 
Bedankt voor weer een jaar volgen. Ik ga niet zeggen dat ik jullie alleen maar geluk en gezondheid en blabla toe wens, aangezien het leven gevuld is met ups and downs. Natuurlijk wens ik jullie het allerbeste toe, maar bedenk, zonder het slechte zouden we het goede niet ten volle weten te waarderen en een hoop wijsheid missen.
 
Hopelijk gaan jullie het nieuwe jaar in ieder geval knallend in en zie ik jullie volgend jaar weer terug!! 

Happy New Year!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.