Wat je hem liever niet verteld…

Natuurlijk is eerlijkheid een van de belangrijkste dingen in een relatie. Maar er zijn van die dingen die je hem liever niet vertelt.

Voor zijn eigen bestwil… 


1. Voorgaande bedpartners…
De vraag die altijd wel een keer boven komt drijven en altijd op een onverwacht moment: ‘Met hoeveel mannen heb je seks gehad?’. Wat moet je daar nou op antwoorden? Eigenlijk zit er een andere vraag achter. Hij wilt namelijk weten wat seks ( en hij) voor jou betekent. Het beste is ook hem vragen waarom hij dit wilt weten en vertel hem wat seks voor jou betekent. Toch een antwoord geven? Je antwoord hangt dan af van de man met wie je bent. Als je bang dat hij zal schrikken van het aantal zeg dan hoeveel relaties je gehad hebt in plaats van bedpartners of haal het een beetje omlaag. We vergeten allemaal weleens wat toch?

2. Waar je je salaris aan spendeert
Mannen begrijpen niet altijd dat wij best een flink bedrag kunnen neertellen voor een paar mooie pumps, net zoals wij hun gadgets geldverspilling vinden. Om ruzie over dergelijke onderwerpen te voorkomen kun je het beste een gezamenlijke rekening openen en een vast bedrag afspreken dat jullie beiden iedere maand zullen storten. Op die manier voldoen jullie beiden aan het nakomen van vaste lasten. Wat overblijft van jouw geld mag je vrij besteden.

3. Hoe lekker je zijn beste vriend/broer/neef wel niet vindt
Dit soort dingen kun je het beste voor je houden. Er zijn maar weinig mannen die dit wel aankunnen om te horen. Daarnaast, jij zou het ook niet cool vinden als het andersom was toch?

4. Je precieze beautyritueel
Hij hoeft echt niet te weten hoe je precies je bikinilijn bijwerkt of hoe moeilijk het wel niet is om tegelijk je snor te harsen en wenkbrauwen te epileren. Ten eerste interesseert het hem niet, ten tweede mag je wel iets van mysterie bewaren om het spannend te houden.

5. Wat je van zijn moeder vind
Wat als je schoonmoeder rechtstreeks uit de hel komt en steeds probeert tussen je vriend en jou in te komen? Ik hoop voor je dat je vriend het voor je opneemt als ze rot tegen je doet, anders mag je hem er best (thuis) op aanspreken. Veroordeel zijn moeder niet maar zeg wat je opvalt of voelt, zoals dat ze hem wel erg vaak belt of dat je het pijnlijk vond dat ze je nieuwe outfit afkraakte. Op deze manier voorkom je dat hij in de verdediging schiet en geef je hem de mogelijkheid het gericht aan te pakken.

6. Wat je echt van zijn cadeau vind
Je vraagt je al dagen af wat hij voor je verjaardag gekocht heeft en opent in volle verwachting het prachtige doosje. Je bent sprakeloos, maar helaas niet omdat je die ketting zo prachtig vindt, maar juist omdat je het foeilelijk vindt. Wat te doen?
Lieve aanpak: Zeg dat je het zo enorm lief van hem vindt, doe hem om en vraag wat hij ervan vindt. Als hij hem mooi vindt staan draag je hem een aantal keer in zijn bijzijn voordat hij opeens stuk- of kwijt raakt. Vind hij hem lelijk? Stel dan voor om hem samen te gaan ruilen.
Minder lieve, eerlijke aanpak: Ondanks dat mijn stukje gaat over dat je het eigenlijk niet zou moeten zeggen vind ik dat het hier niet altijd opgaat. Bij de juiste persoon kun je er wat van zeggen op de juiste manier. Anders loop je het risico dat je voortaan alleen nog maar kadootjes krijgt die niet bij je passen. Vertel hem dat je het echt super lief van hem vindt en het ook mooi is, alleen niet helemaal jou smaak. Of hij het heel erg zou vinden wanneer jullie samen iets gaan uitzoeken wat echt bij je past.
Hoe te voorkomen? Neem hem een tijdje van te voren mee shoppen en wijs hem op dingen die je mooi vindt. Met een beetje geluk onthoudt hij het en krijg je wat je wilt.

7. Onschuldige flirts
Tijdens je girlsnight maak je contact met een leuke jongen, jullie kletsen wat, flirten wat en je gaat weer dansen met je meiden. Twee seconden later ben je hem alweer vergeten. Moet je dit je vriend vertellen? Ik vind van niet. Zolang je geen grenzen overschrijdt is er niks aan de hand. Deze grenzen liggen natuurlijk in iedere relatie anders. Je mag best eens vertellen dat mannen met je flirten, dit is alleen maar positief voor jullie relatie. Op die manier weet hij dat je eerlijk tegen hem bent en het kan zijn ego zelfs strelen dat zijn vriendin als aantrekkelijk beschouwt wordt.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.