Waarom flirten goed voor je is!

Je zou het misschien niet direct verwachten maar flirten is niet alleen leuk, het is ook nog eens hartstikke goed voor je! Zeker zo richting de zomer gaan we allemaal lekker vrolijk het huis uit en dan is flirten een van de leukste dingen. Vanaf nu mag jij er dan ook vrolijk op los flirten met het perfecte excuus. 

Benieuwd waarom het goed voor je is? Klik dan op tell me more!
Flirten houdt de geest levendig en stimuleert de fantasie!
Omdat GOED flirten lang niet zo makkelijk is als het lijkt moet je behoorlijk creatief en vindingrijk zijn. Het speelt daarna ook nog eens in op je intelligentie aangezien je met de ander een soort spelletje speelt. En natuurlijk ga jij winnen! 😀

Door flirten leer je jezelf beter kennen!
Tijdens een flirt met een onbekende word je geconfronteerd met kanten van je persoonlijkheid die je misschien nog niet kende of die maar zelden naar boven komen. Een spannende confrontatie met iemand die er misschien heel andere gedachtes en principes op nahoudt dan de mensen waar je gewoonlijk mee omgaat, kan bijzonder verfrissend werken.
Flirten maakt je zekerder van jezelf!
Even lekker flirten is een enorme boost voor je eigenwaarde. Je staat in het middelpunt van de belangstelling van een ander. Door met jou te flirten geeft hij/zij blijk van zijn/haar waardering voor jou en dat voelt goed! Zeker wanneer die ander ook nog eens heel aantrekkelijk is. Daarnaast voel je je sexy en verleidelijk wanneer iemand met je flirt. En dat ga je nog wel even blijven voelen. Je kunt het zelfs gebruiken om je eigen relatie weer nieuw leven in te blazen met je happiness.
Flirten maakt je mooi
Doordat je er helemaal vrolijk van wordt en zelfvertrouwen uitstraalt zul je er helemaal stralend uitzien. Vanzelf loop je veel rechter, lach je veel meer en ben je ook veel vriendelijker, kortom je wordt er veel mooier van en dat zal anderen ook opvallen!
Flirten is fun!
Laten we eerlijk zijn, flirten is gewoon leuk! Het is een uitdaging, het is spannend en het is sexy. Een flirt geeft je dag (of avond) een extra dimensie. Het is een luchtig spel dat echt niet altijd op iets serieus hoeft uit te lopen. Een enkele lach van een ander kan al je hele dag bijzonder maken!

Pas op!
We hebben nu dus redenen genoeg om eens lekker gek te doen maar er zijn natuurlijk grenzen. Een onschuldige flirt is alleen onschuldig, als de ander ook doorheeft dat het bij een flirt blijft. Schep geen verwachtingen die je niet wilt en kunt waarmaken. Zolang je de flirt op deze manier luchtig weet te houden en je respect voor jezelf en je partner behoudt zal ook die er geen moeite mee hebben. Ook voor hem/haar is het goed om af en toe eraan herinnerd te worden wat voor moois hij/zij eigenlijk in handen heeft.
Ga ook niet extra overdreven flirten om meer aandacht van je partner te krijgen, dat werkt vaak alleen maar averechts of pakt negatief uit.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.