HTS?: Valentijn als Single

Vorig jaar heb ik mijn aandacht gewijd aan de valentijnsspecial voor de mensen in een relatie. Dit jaar zijn de singles aan de beurt. 
Mede door de inzendingen van jullie heb ik een lijst kunnen samenstellen om valentijnsdag te overleven.

Lees dus snel verder voor de HTS en een overzichtje van leuke dingen om te doen rondom de 14e. Wie weet vind je in dat weekend op het Groots Valentijn Feest van NMLK wel iemand waardoor je alsnog de special van vorig jaar nodig gaat hebben!


1. Radio en TV uit!
Je hebt er geen idee van hoeveel liefdesliedjes ze kunnen draaien in 24 uur of hoeveel programma’s speciale valentijnspecials hebben. Lijkt me niet dat je daarop zit te wachten? Ga liever series online bekijken of zoek een leuke DVD uit of kruip lekker met een spannend boek op de bank.

2. Verwen jezelf!
Koop die ene gadget of die luxe lingerie, een mooie bos bloemen of bestel kaartjes voor dat ene concert. Kook uitgebreid voor jezelf of ga lekker sporten als je maar geniet. Je verdient het tenslotte!

3. Fuck je dieet!
Denk voor één keer niet aan de lijn en eet een berg chocolade. Chocolade zorgt namelijk voor de aanmaak van endorfine, het gelukshormoon. Dat is dezelfde stofje dat vrijkomt tijdens een vrijpartij.

4. Wees niet alleen!
Je zult vast niet de enige van je vrienden zijn die alleen is, dus organiseer een singles party of een Meet&Greet. Nodig al je single vrienden uit (voor optie 2 met de opdracht iemand mee te nemen) en geef een privéfeestje!

5. Wees positief!
Enig idee wat een stress eraan vooraf gaat om het perfecte valentijnscadeau te vinden, het lekkerste diner klaar te maken, de mooiste lingerie te vinden en ga zo maar door? Om van de kosten nog niet te spreken.. Nee! Gelukkig niet! Hahaha! Bedenk hoe makkelijk jij het hebt dit jaar en focus je op de dingen die je wel hebt. Vrijheid, onafhankelijkheid en een volle portemonnee!

6. Pas op voor stelletjes met koppeldrang!
Laat je niet verleiden door de goede bedoelingen van gesettelde vrienden die je met Valentijn willen koppelen aan een blind date. De kans van slagen is nihil en de teleurstelling op een dag als deze is des te groter. Sowieso is krampachtig op zoek gaan naar jouw Valentijn geen goed plan. Hoe harder je zoekt, hoe minder je zult vinden.7. Ga wat leuks doen! 
Ik ben op zoek gegaan naar een aantal leuke dingen om te doen op en rondom valentijn zodat je je niet thuis hoeft te vervelen of te zwelgen in zelfmedelijden:
8. Trek je stoute schoenen aan!
Hoewel het niet slim is om te gaan jagen op een date is het wel de perfecte gelegenheid om toch eindelijk eens uit te komen voor je liefde voor die ene persoon. Dus doe dat!
9. Doe iets liefs!
Of je nou je familieleden een lief Whatsappje stuurt, of een dagje voedsel (of chocolaatjes) gaat uitdelen op straat. Valentijn is niet alleen voor verliefden, maar voor iedereen die jij lief vind!
10. Ga zuipen!
Als je het echt niet trekt sleep dan een van je vrijgezelle vrienden mee de kroeg in en zet t lekker op een zuipen tot je niet meer weet welke dag het ook al weer was

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en laat me vooral weten wat jij nog van plan bent!! 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.