REVIEW: Toys en hét beste trio van mijn leven!

Hallooo lieve volgers!!!

Allereerst dankjulliewel voor jullie support en geduld in deze zware tijd ♥! De donkerste wolken trekken inmiddels weg daarmee komt er ook een einde aan jullie wachten, want bij deze ein-de-lijk dé review over de Stronic G Pulsator II en de Volta Vibrator en om het nog mooier te maken; hét beste trio van mijn leven!

Ook net je vakantiegeld gekregen? Twijfelen over je bestemming hoeft bij deze niet meer. Wat dacht je namelijk van een (of 100) tripjes naar heaven? Want daar ga je gegarandeerd komen (en komen, en komen) met deze twee toys! 

Eind februari kreeg ik mijn pakketje binnen en wat was ik benieuwd! Alle dames zijn gespammed met de vraag wat ze belangrijk vinden in hun toy en met deze review hoop ik ieders vraag te beantwoorden! Laten we beginnen met een aantal algemene zaken (materiaal, kwaliteit, enge geurtjes, geluid, opties etc):

+ De 1e indruk is goed; Simplistisch maar toch vrolijke doosjes met duidelijke foto en de naam, de vibo’s liggen op een ‘bedje’ waaronder o.a. de kabel en verschillende manuals zitten.
+ De toys zelf: Prachtig, naadloos afgewerkte en erg kleurige toys.
+ Beide vibrators zijn gemaakt van een heel fijn siliconen materiaal dat fluweelzacht aanvoelt. Het materiaal is hypoallergeen, reukloos, flexibel, behoud zijn vorm, neemt makkelijk lichaamswarmte aan, is makkelijk te desinfecteren en niet poreus
+ De kwaliteit knalt er echt van af!
+ Ze liggen goed in je hand en zijn gemakkelijk te bedienen met 3 verlichte knoppen (de fun, + en -)
+ Voordeel van de verlichting is tevens dat je niet gauw verkeerd drukt (like, we kennen allemaal de horror van op de drempel van .. nog nét even een standje hoger willen switchen en hem dan per ongeluk of uit of in een of ander vaag ritme -gebruikt iemand die ritmes trouwens?- zetten).
Mocht je fan zijn van een bepaalde stand/ritme, kun je die ‘vastzetten’, om vanuit welke stand je ook zit meteen naar je favoriete switchen.
+ Ze zijn heel stil in gebruik, maar daarom absoluut niet minder sterk! Weer een mooi voorbeeldje van Duits vakmanschap met de krachtige motors.
+ Te gebruiken met glijmiddel op waterbasis (zie onderaan).
+ Waterproof!
+ Beide hebben een interne accu die je kunt opladen via een bijgeleverde USB kabel, hoef je niet meer met je vriend te vechten om batterijen voor zijn XboX controller.
– Enige nadeel daarmee is dan meteen het feit dat leeg = pech 😛 Gelukkig hebben ze een flinke accuduur 😉

 

Laten we simpel beginnen: Het merendeel van de dames komt klaar door clitstimulatie en daarvoor hebben ze:

De Volta Clit Vibrator

Laat ik zeggen dat zo unhappy als ik aan deze review begon, zo happy eindigde ik!

Dit soort vibrators zijn gericht op vrij directe clitorale stimulatie (ofwel door met het uiteinde -de tip- je clit direct te stimuleren ofwel door je clit ertussen te klemmen (ligt aan de draai), wat niet mijn ding is want in beide gevallen al snel leidt tot overstimulatie en dus auw! Daarnaast lijken die tips al meteen heftig te keer gaan als je hem de eerste keer aanzet, so I got scared!!

Maar wat blijkt? Dat lijkt niet zo, dat ís zo. Hij start namelijk al in standje 3 (geen idee of dat normaal is, of ik per ongeluk een favo patroon heb ingesteld met m’n 100 knopjes duwen alvorens de handleiding te lezen..). Dus ze kon gelukkig zachter en eigenlijk is dat perfect. Hierdoor kun je namelijk een soort van ‘opwarmen’; eenmaal gewend aan de aanraking kun je gemakkelijker switchen naar de hogere standjes en daarmee hogere sferen.

Funfact! Dansen is een
expressie van sensualiteit en de meest opwindende vorm van voorspel en die wetenschap was de inspiratie voor de Volta. Daarom is die dan ook vernoemd naar een oud-Europeaanse dans die in de 16e en 17e eeuw als onzedelijk werd beschouwd.

Het design wordt uniek genoemd (met die uiteindes en door de kleur heb ik steeds het woord “eendenbek” in mijn hoofd), maar er zijn wel meer toys met een gespleten top,  zo had ik al een Alien (roze, links) en die is echt zo 3x niks, niet eens een review waardig maar toch geen weggegooid geld want eigenlijk kan ik door ze naast/onder elkaar te zetten jullie des te duidelijker maken waarom de Volta wél goed is.


Vergelijking
Het meest opvallende verschil is dat de uiteindes van de Alien (roze) veel verder uit elkaar staan dan die van de Volta en eigenlijk functioneert het daarom echt voor geen meter. Het idee erachter is dat je hem daarom gemakkelijk kunt inzetten voor een ‘bredere’ stimulatie, maar niemand heeft zó een grote poes?!
Het zou hoogstens voor een man een idee zijn om z’n zak gelijkmatig te masseren.
Maar hej, dat kan de Volta ook!

Sterker nog, dat kan de Volta veel beter. Check maar even hoeveel krachtiger de motor van de Volta is. Met als gevolg dat de trillingen écht tot aan de puntjes komen en ook niet verzwakken wanneer je de vibo iets steviger tegen je lichaam aandrukt. Dat is wel zo handig, want daardoor is het niet erg als je een beetje uitschiet. Sterker nog, hierdoor kun je hem ook als ‘normale’ vibrator gebruiken door hem iets te verschuiven zodat het middelste deel op je clit rust. Kijk, dat is pas multifunctioneel!

Tot slot is de Volta van een veel zachter materiaal gemaakt (siliconen) dat echt fluweelzacht aanvoelt, waar de Alien eerder een harder soort plastic is. En in dat opzicht is het misschien maar beter dat die zo zwak is, stel je voor dat je arme clit zo een harde klappen kreeg 🙁 Helaas kreeg ik het materiaal verschil niet goed op de foto overgebracht, dus je moet me hierin maar even op mijn woord geloven (of even komen voelen).

 

Alien:

Volta:


Samenvatting Volta:

+ 6 vibratiesnelheden.
+ 6 stimulerende vibratiepatronen.
+ Ligt heel goed in je hand door het speciale handvat.
+ Multi inzetbaar.
+ Als je clitoraal kunt komen ben je bij deze van een orgasme gegarandeerd.
+ Voor vrouwen én mannen en stellen.
– Echt buigzaam zou ik hem niet noemen.
– Het is dus echt heel vaag dat hij op standje 3 begint.
– Stand 1 is alsnog vrij fel, maar dit is op te vangen met een goede opbouw.

Eindoordeel: 7.5!
De volta clit vibrator is verkrijgbaar in 3 super leuke kleurtjes en koop je hier!

 

Ready to go a little deeper?

Zo een 4 a 5 cm dieper? Mooi!

 

Be amazed by the Stronic G Pulsator II

De Stronic G Pulsator II is zoals de naam al doet vermoeden een G-spot stimulator en ach, die G-spot. Sommige weten hem al moeiteloos te vinden, anderen zien hem vooral als véél werk, maar voor de meeste vrouwen is het nog een groot mysterie. Sterker nog, “Waar is de g-spot?” zou de meest gegooglede seskvraag ever zijn. Geliefden en sceptici, opgelet; de zoektocht naar de g-spot is voorbij!

Simone Kalz, Head of Product Development FUN FACTORY: “Al twintig jaar heeft FUN FACTORY zichzelf toegewijd aan de vrouwelijke anatomie. We hebben de STRONIC G speciaal ontwikkeld om probleemloos de g-spot te vinden en te stimuleren. De toy heeft een serieuze, ergonomische curve en een stevige tip die moeiteloos tegen de g-spot aan rust. Het hoeft wat ons betreft voor geen enkele vrouw meer lastig te zijn om de g-spot te vinden.”

Route: Zet je middelvinger op je vagina terwijl je met je handpalm omhoog wijst. Je gaat die vinger vervolgens in je  laten glijden terwijl je hem tegelijkertijd iets kromt, naar je navel toewijzende. Door je vinger te krommen blijf je je eigen weefsel raken in plaats van ‘in het niks roeren’ wat gebeurt als je je vinger gestrekt zou houden. Als het goed is voel je dat je meteen na de ingang een soort bult hebt en daarna wordt het opeens dieper. Als je een ‘sponsachtig’ stuk voelt, zet dan eens wat extra druk en maak een “kom-hier” beweging. Voelt dat goed?
G-evonden 😉
Check ook: How to: Laat je vriendin squirten (video)


Unieke stootbeweging
Je G-spot vinden is 1 ding, maar op de juiste manier weten te stimuleren, dat is weer een stap verder. De g-spot reageert namelijk het beste op flinke druk en herhalende bewegingen. Vaak is het zo dat je als je een G-spot orgasme wilt krijgen (al dan niet met squirten) het ritme vasthouden het allerbelangrijkste is. Even off en je kunt weer opnieuw beginnen. Met andere woorden; het leidt tot lamme armen, ongemakkelijke houdingen en regelmatige teleurstellingen.

Dat dachten de sextoy fabrikanten wel even te fixen.. En hoewel de vorm van de Stronic G niet veel verschilt van de normale G-spot stimulators, maakt de techniek hem wel echt uniek! Er zitten twee magneten in die het mogelijk maken om echt een stootbeweging na te doen in plaats van dat achterlijke getril waar je G-spot niks aan heeft. Ik heb geen idee hoe het precies werkt, maar dát het werkt moge duidelijk zijn:

Wat een beest he? De Stronic G heeft maar liefst zeven snelheden en drie verschillende ritme-standjes gekregen, van een rustige stoot tot een wilde beat. Zodat elke vrouw dat ritme kan vinden dat voor haar het beste werkt en dat zonder uitputtingsverschijnselen!! Het zal even experimenteren zijn, maar dat is het meer dan waard, hoor en lees ik van verschillende dames.

Alles bij elkaar had ik dus erg goede hoop dat deze toy voor mij (en mijn arme vent) de uitkomst zou bieden en hoewel zwaar impressed helaas net niet genoeg om tot een spetterend hoogtepunt te komen 🙁
Maar laat je alsjeblieft niet door mij ontmoedigen! Want even honest, ten 1e zit mijn anatomie net iets anders in elkaar dan bij de meeste vrouwen waardoor ik weet dat ik eigenlijk een andere hoek en ‘beweging’ nodig heb dan de meeste vrouwen, ten 2e kan ik de keren dat ik niet-clitoraal gekomen ben op 1 hand tellen en ten 3e ben ik echt veel te ongeduldig om alle hoeken en ritmes te testen XD

De enkele variaties die ik heb geprobeerd (ook handsfree zoals de site aanraadt, gewoon met een kussen erachter) stimuleerden me wel op verschillende plekken dermate dat ik meermaals op het randje van klaarkomen balanceerde, zowel vaginaal als G-spot, en dat is voor mij al een wonder! Mede daarom ben ik er juist van overtuigd dat de Stronic G bij de meeste vrouwen (ook degene die onbekend zijn met hun G-spot en squirten) wél erg effectief zal zijn!!


Samenvatting Stronic G:

+ Super krachtige pulsator met magneet techniek die echt een stoot-effect nabootst.
+ Buigt niet maar voelt ook niet alsof je op een bezem bent gaan zitten.
+ Handsfree te gebruiken door hem bv tegen een kussen aan te zetten.
+ Vergroot de kans op zowel vaginaal als G-spot orgasme aanzienlijk!
+ Je vriend (en je pols) is je dankbaar.
– Helaas voor mij toch nét niet, maar oefening baart kunst.

Eindoordeel: een dikke 9! Kies jouw favoriete kleur hier en leg de handdoeken maar klaar want deze mag je echt niet missen in je nachtkastje!


Let op! Als ik het goed begrijp wordt het afgeraden om de Stronic G anaal te gebruiken. Volgens mij vooral voor je eigen safety. Anaal heb je meestal meer stimulatie nodig, dus een hoger standje waarbij de vibo nog heftiger beweegt. Het is maar de vraag of je lichaam dat kan hebben zonder intern iets te beschadigen, daarnaast loop je kans dat hij (helemaal als je glijmiddel erbij gebruikt) uit je handen glipt en uhm.. ik denk niet dat je dan nog comfortabel zit op weg naar de EHBO XD

So, just don’t! Mocht je into anal zijn kijk dan liever naar iets als de Wicked Wings.

 

FunFactory Toyfluid

Die toys, daar kun je lang en kort over spreken maar in principe geldt hiervoor dat we een bepaald soort gebruik voor ogen hebben en daar moet die aan voldoen. Als we willen dat iets op onze clit trilt, dan moet die goed trillen, klaar. Maar glijmiddel.. dat blijkt toch een van de grootste discussiepunten onder ons girls.
Al die geurtjes, kleurtjes, smaakjes, etc.. maar ook belangrijk; hoe staat welke in interactie met jouw lichaam (de Ph-waarde van je poes) en dat van je partner?

In principe heb ik mijn vaste merk (DM/Kruidvat huismerk) maar ik neem mijn verantwoordelijkheden om jullie goed in te lichten serieus, so I tried the Fun Factory toyfluid. Hij zit een een beetje tussen mijn vaste en Durex in. In tegenstelling tot veel andere water-based glijmiddelen voelt deze veel ‘gladder’ aan, bijna als olie. Daardoor heb je minder nodig voor hetzelfde effect én droogt het niet binnen 2 seconden op! Bij de Durex play massage 2 in 1 (of mijn vaste) merk ik namelijk dat zo gauw je ze uitwrijft ze al beginnen te drogen. Aan de andere kant, ik vind deze toyfluid hierdoor wel net als de normale Durex een beetje “plakkerig”, dus van die natte WC doekjes voor je handen zijn dan wel nodig. De fluid is daarnaast geurloos, lost snel op in water en laat geen vlekken achter. Al met al is die best prima voor af en toe, maar ergens heb ik het idee dat vaker gebruiken mijn Ph verstoort.

De fluid vind je onder extra’s.

 

Zo, dan over naar waar je voor kwam: Hét beste trio van mijn leven!!

Want trio’s, wie fantaseert daar niet over? En hoeveel van ons hebben deze fantasie mogen waarmaken om er vervolgens achter te komen dat de werkelijkheid vaak vies tegenvalt? Want even serieus, de meest gehoorde comment op een trio is: “je aandacht eerlijk verdelen bleek moeilijker dan gedacht” -gelukkig kan het ook anders!

Ik gaf het al kort aan, de Volta is voor zowel mannen als vrouwen bruikbaar. Vanwege de zachte, trillende tips kun je namelijk ook (naast de tepels) de penis, ballen en zelfs het perineum hiermee stimuleren. Plaats bijvoorbeeld een tip aan beide kanten van zijn penis, of onder aan zijn zak en gebruik de VOLTA voor een waanzinnige BJ! Nu is mijn vriend niet helemaal fan van extra stimulatie, dus helaas had hij weinig nuttigers erover bij te dragen dan ‘het kietelt’. Wel was hij erg positief over de volta als extra hulpje; clit stimulatie tijdens de seks is op deze manier heel erg gemakkelijk en effectief, dus zeker een aanrader!

Maar het échte trio ontdekte ik per toeval na een avondje drinken. Alcohol werkt in eerste instantie lustopwekkend maar kan tegelijkertijd ook voor problemen in het seksueel functioneren leiden. Zo kan klaarkomen dan een stuk moeilijker zijn en ook de Volta bleek, ondanks de hoogste stand, niet toereikend. Gefrustreerd besloot ik alle troepen te verzamelen (de Volta en de Stronic G) en JEZUS!!! Super snel, super heftig resultaat. Volgens mij kunnen zelfs de buren aan het einde van de straat dit bevestigen! Ik was niet ‘een seconde’ mijn naam vergeten, volgens mij heb ik nog minutenlang versuft liggen bijkomen. Ik snapte meteen waarom er in de handleiding staat dat gebruik bij mensen met een pace-maker wordt afgeraden.

Klaar met spelen en kun je nog lopen? Maak dan altijd je toys na gebruik schoon met een toycleaner of een milde zeep en lauwwarm water voor een hygiënisch gebruik. Leg ze daarna aan het laadstation voor je ze opbergt. Ivm het stof aantrekkende karakter van dit siliconen materiaal bewaar ik ze in de doosjes.

 

Lieverds, bedankt voor het lezen en jullie constante support 🙂
Heb je zelf ervaring van een van de beschreven producten? -> comment!
Heb je nog geen ervaring ermee? -> go buy!

Ondanks mijn uitgebreide artikel nog vragen -> comment!
Wil je een review met me delen? -> E-mail

 

 

 

Over FunFactory

Funfactory.com is dé webshop en officiële retailer van Fun Factory Sexspeeltjes. Eerlijk is eerlijk, ik had er ook nog nooit van gehoord totdat ik erdoor benaderd werd. Laat staan dat ik wist dat het een door en door Duits bedrijf is :O Maar dat bewijst wel weer wat ik vaker zeg; als Duitsers ergens verstand van hebben, dan is het van motors! Blijkbaar geldt dat niet alleen voor BMW’s (I still miss you, baby) maar blijkt het ook uit het feit dat Fun Factory tot dé topmerken onder de Sextoys behoort. En na 22 jaar succes in o.a. Duitsland, Frankrijk, Spanje en zelfs overzees in the States and Canada komt Fun Factory nu de Nederlandse markt veroveren!

Made in Germany, dus je weet zeker dat er sprake is van kwalitatief vakmanschap, waarbij alleen de hoogst waardige materialen worden gebruikt. Het is dan ook niet voor niks dat er inmiddels vele reviews op verschillende blogs en andere websites terug te lezen is hoe geliefd ze zijn.

Buiten kwaliteit staat Fun Factory voor uitzonderlijke -DESIGN AWARD WINNING- sextoys voor haar en hem; frisse kleuren, spannende vormen en met veel erotische energie. Ontdek in hun webshop de kleurrijke diversiteit in speeltjes. Hier vind je zeker jouw (-of jullie) perfecte match!

Bestel je vanuit NL of BE voor 23.00u? Dan heb je je nieuwe BFF de volgende dag al in bed!
Alle pakketjes worden discreet verpakt en gratis verzonden.

Nog steeds aan het lezen? Waar wacht je nog op?
Go get yours and have fun!

* Niet schrikken; omdat we nu eenmaal een erg moeilijke taal hebben is de officiële Fun Factory website nog niet beschikbaar in het Nederlands.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.