2e boobjob: Prothese wissel> van 450 naar 825cc

Nee, dit ben ik niet! en vls mij is dit 1050cc

29-05-2014 Inleiding
Zoals jullie weten ben ik vorig jaar voor de eerste keer onder het mes gegaan.
Vooraf hoorde ik al dat er niet zoveel in kon als ik wilde, maar wat ik wilde zou ook helemaal niet nodig zijn blabla, want met de 450cc van nu zou ik ook al enorme borsten krijgen.. Oké dan.

Echter, vanaf het eerste moment dat ik uit de narcose kwam was ik niet bepaald onder de indruk, zoals jullie wellicht hebben gelezen. Nu verandert er de eerste drie maanden nog een hoop en werd me gevraagd geduld te hebben. Maar na drie maanden dacht ik nog steeds hetzelfde..

Ondertussen heb ik genoeg geduld gehad, genoeg geprobeerd, maar ik ben nog steeds niet tevreden, dus..
Ik ga wisselen! En gauw!

Natuurlijk is het een duur grapje*, krijg ik nu al veel commentaar en nja, ben je toch weer een ‘gezond’ lichaam aan het opensnijden, maar ik kom gewoon niet van die ontevredenheid af.
Ik zie geen verschil tussen toentertijd met een dikke vette push-up/maximiser versus nu met een normale bh. Tenzij ik met m’n dames te koop loop (superstrakke kleding aan heb of een diep decolleté) lijken ze uhm ‘normaal’. Sommige mensen geloven niet eens dat ik ze heb laten doen.. Dat zegt toch al genoeg lijkt me?

Daarnaast zijn er veel meiden die voor een tweede (of derde) keer gaan, juist omdat de eerste keer voor velen tegenviel. Ondertussen wordt het weer zomer dus mijn jaar van wachten is bijna om en nu ik zag dat mijn financiën er een stuk beter voorstaan dan ik had verwacht kan ik eingelijk niet meer wachten.. Dus ik ben alvast gestopt met roken en van plan om dit weekend nog op gesprek te gaan over de mogelijkheden, en binnen nu en een maand onder het mes te gaan!!

De maat weet ik nog niet, ik heb alleen een beeld voor ogen, maar dat is ook moeilijk uit te drukken met nepperds. Je borsten zijn zo enorm rond en bol dat de projectie om een grotere maat vraagt (anders krijg je van die striemen over je borst waar de bh drukt), terwijl de zijkanten minder gevuld zijn. Zo draag ik nu zoals jullie wellicht weten een 70G, maar ogen ze eerder als een D-cup.

Anyway, ik zal jullie op de hoogte gaan houden, same as last time, maar vind het iig heeel spannend!!

Trouwens even Kudo’s voor jullie lezers, ik ben heel blij met alle meiden die ik met mijn verhaal geholpen heb en alle positieve reacties. Het is me ook echt heel erg meegevallen dat ik geen 100 vieze geilerds achter me aan had hangen door het verhaal.
Ik moet alleen nu al huilen als ik eraan denk hoeveel pijn ik aan mijn arm had door die kut bloeddrukmeter 🙁 , maar das ook het enige haha.

Mini update 30-05

Helaas, dit weekend zitten ze al vol 🙁 Dus kan pas volgende week op gesprek..
Ondertussen wel alweer een hoop extra informatie verzameld en misschien dat ik toch nog eventjes door moet gaan sparen, aangezien wat ik wil waarschijnlijk toch iets duurder dan verwacht gaat uitpakken.

Mini update 01-06 Afspraak nr. 1!

Heb ik jullie weleens verteld dat ik heel erg enthousiast kan zijn? Hetgeen een negatieve invloed op mijn vermogen tot geduldig zijn heeft? Met andere woorden, geduld ken ik in deze zaak dus totaal niet. Het liefste ging ik vandaag nog onder het mes. Ik ben dus weer extra info gaan opzoeken en zag dat de site van Diana Gabriels vernieuwd is en haar aanbod uitgebreid. Het is nu mogelijk om op gesprek te gaan op 3 plekken in Nederland waaronder Uden, waar le boyfriend woont.

Gelukkig is de praktijk van Diana ook nog eens iedere dag bereikbaar van 8-20uur, dus ik meteen toen ik het zag (om 20.06) geprobeerd of ik ze nog kon bereiken en ja hoor, zooo nice! And even better, woensdag mag ik al op gesprek komen bij een van haar nieuwe chirurgen, Bas Rysavy. Voorgenoemde boyfriend kan gelukkig ook woensdag, dus die afspraak staat!! 😀 😀
Wel ga ik ook tevens een gesprek aanvragen bij Frans Straten (chirurg van de vorige keer), om te zien wat zijn mening is, ook omdat er over Bas niet heel erg veel te vinden is en ik wel zeker wil weten bij een goede chirurg geholpen te worden.

02-06 Telefoontjes, merken en maten

Vandaag een paar telefoontjes gepleegd over die Dr. Rysavy, hij zou blijkbaar goed zijn maar werkt alleen met Mentor prothesen en doet voornamelijk kleine maten en reconstructies. Nu twijfel ik dus of ik nog wel op gesprek zal gaan, lijkt me niet echt zinvol namelijk, ik wil iemand die ervaring heeft met grote maten.
Fransje gaat in juli op vakantie, en werkt waarschijnlijk ook alleen met Mentor dus dat gaat hem waars ook niet worden hoewel ik morgen antwoord ga krijgen van zijn assistente. Het probleem met mentor? De verhoudingen:

Merken en maten protheses:

Mentor: Ik heb nu high profile 450cc, 12.7cm breed en 5.2cm projectie.
High 800cc is 15.4 versus 6.3 cm projectie
Met andere woorden, te breed, en veel te weinig projectie erbij, en voor die luizige 140cc van het extra high profile ga ik geen 3000 euro of meer neerleggen:
Extra high 590cc, 12.6 en 6.5 projectie (hiermee krijg je een beetje een kegelvorm)

Verder gevonden merken:
EurosiliconenRond extra high 800cc, 13.6 breed, 7.7 projectie.

MotivaRound 725cc, 13.5 breed en 6.9 projectie (die gaan btw tot 1050cc).
Round 825cc, 14 breed bij 7.2 projectie (maar dat zal me iets te breed zijn).

Silimed is geen optie (denk ik), blijf meldingen vinden over dat de Polyurethaan kankerverwekkend bleek te zijn bij ratten en toen heeft het bedrijf ze zelf getest en viel het bij mensen wel mee… Uhm ja…
Hetzelfde geldt voor polytech, die overigens tot 2000cc gaat/ging (is even niet helemaal duidelijk of ze die maten nog maken).

Over Natrelle 410 zag ik dat er al veel klachten waren binnen gekomen, ze voor bepaalde mensen niet veilig zijn en er al een aantal binnen 3 jaar volledig waren gescheurd. Daarnaast zijn ook deze heel erg breed in verhouding, dus ook geen optie.

Sebbin levert helaas maar maximaal 645cc, 13.2 breed bij 6.9 projectie (Firm Implants, Naturgel, Silicone Gel Breast Implants). Dit zou misschien een optie zijn, maar daarvoor moet ik eerst bellen met de kliniek of deze (of grotere, die niet standaard in de catalogus staan) besteld kunnen worden.
* Update Sebbin levert tot 1500cc, maar alleen op speciale aanvraag, maar zijn dus ook vrij breed.

Cereform blijkt wel ook veel projectie te geven t.o.v. de breedte maar wordt voorlopig niet meer geleverd, er was iets mis gegaan bij hun sterilisatie standaarden in de fabriek. Zie nieuws over de recall.

Mogelijke klinieken
Nu ben ik inmiddels wel zover dat ik uitkom bij drie (Belgische) klinieken:
1. De kliniek van Dr. De Meyere (Artemedis) in Gent (BE) staat hoog op mijn lijstje. Met name op ons borstenforum zijn er een hoop goede ervaringen met hem, en ook hij maakt gebruik van verschillende merken en zit qua prijs tot 800cc rond de €3000.

2. De globalcareclinicvan Dr. Nelissen(beoordeeld met een 9.1, 73 ervaringen) in Zolder (BE),. Hierover schreef ik de vorige keer al, alleen het probleem voor mij is/was dat zij zover weg liggen. Nu is er de optie tot next-day surgery en geven zij verschillende pakketten met garanties. Minimale bedrag bij hen is €2600, maar daar komt standaard €300 bij wanneer je boven de 500cc gaat zitten, dus kom ik sowieso op €2900 bij het Silver garantie pakket en €3300 bij gold.

3. En op Frank Plovier, van BeClinic te Overijse (BE). Frank staat bekend om de gouden handjes en is niet vies van de pornolook, weet alleen nog niet echt wat hij ervoor vraagt, dus daar kom ik nog even op terug.

Wordt vervolgd…
Funny: Boobs are life-saving kogelvangers

03-06 Afspraken!

Waarschuwing! Dit zijn mijn gedachten op basis van mijn uitzoek werk de afgelopen week, ik bedoel hiermee niks rots tov de chirurgen!!

Nou vandaag weer een hoop telefoontjes en uitzoekwerk:
– Ik bleef met een rot gevoel zitten over Rysavy, dus nogmaals gebeld en toch de afspraak afgezegd. Hij heeft naar mijn idee te weinig ervaring met echt grote maten en werkt alleen met Mentor, dus dat werkt sowieso niet  en daarbij, ik heb heel internet afgespeurd en vind veel te weinig over hem (wel 1 persoon op het forum die bij hem goed geholpen was), op zijn Facebook na die vol staat met dingen over zijn zangcarrière..(misschien ben ik bevooroordeeld, maar ik heb zo’n idee dat chirurgen geen echt leven hebben of altijd gewoon echt heel serieus en druk zijn). Nja, om dan m’n eigen en mijn vriend’s schooldag in de weg te zitten, das het niet waard.

– De assistente van Frans wist mij te vertellen (na overleg met hem) dat hij mij geen 800cc wil geven, dat zou te groot worden, en hij blijft voornamelijk met Mentor werken. Ik heb wel de vraag neergelegd wat hij me wel zou kunnen bieden en daar wacht ik het antwoord nog van af, maar eigenlijk denk ik dat het weinig kans zal hebben. Hierover heb ik uiteindelijk niks meer gehoord. Frans weigert gewoon ronduit om groot bij mij te gaan, waarmee hij mijn mening over hem behoorlijk veranderd heeft.

– Dr Plovier vraagt €3500 voor een wissel (wat best een flinke som is), en ik heb inmiddels verschillende dingen gehoord, na eerst vrijwel alleen positiefs, nu ook mindere dingen. Daarnaast zou hij pas in september plaats hebben en dat duurt me sowieso te lang en is geen optie met mijn masterstudie en eventuele stage.

– Dr Nelissen en Dr DeMeyere werken beide met verschillende merken en hebben beide nog plek in de week voor mijn herkansingen, wat perfect zou zijn. Bij de eerste mag ik volgende week vrijdag op gesprek, bij de tweede morgenavond om 20uur al! Je wel €30 voor het consult betalen, maar als je besluit bij hem te gaan wordt die verrekend met de operatie. Bij beide betaal je ong €3000 euro (€300 toeslag boven 500cc bij Nelissen maakt €2900).

04-06 Gesprek Dr. De Meyere

Dr. DeMeyere,  Artemedis.com

Wat een dag, wat een dag. Ik zal morgen nog wat dingetjes aanvullen, want we zijn momenteel echt bek af door de drukke en late dag..

Anyway, sinds vanmorgen strontnerveus en niet kunnen eten door de (goede) spanning. Naar school geweest, waar die lieve Iris me nog lekker aan de praat hield om me af te leiden en voor ik het wist appte vriendlief dat hij eraan kwam. Gauw van de uni naar huis, de beestjes verzorgd, route nog een keer gecontroleerd en op weg gegaan.

Op zich is het makkelijk te vinden direct na de afslag z’n beetje van e snelweg, ook al ligt de Artemedis praktijk van Dr. De Meyere in een gewoon woonhuis waar je gemakkelijk overheen kijkt als je niet weet dat je daar moet zijn.

Het gaat om een enorm vriendelijke man, die echt enorm openstond voor mijn wensen en alles perfect uitlegt. Hij vond me goed voorbereid en toen we het hadden over het aantal cc was hij ook helemaal niet bevooroordeeld of tegenwerkend zoals bepaalde andere chirurgen. Samen hebben we de opties van verschillende merken doorlopen en de maten bepaald.

Om het voor nu even kort te houden, tijdens de operatie zal er gepast en gemeten worden (tevens mag S. dan komen kijken of het goed c.q. groot genoeg is), want het was nu nog niet goed te voorspellen hoeveel erin zou passen (ofwel 725 ofwel 825cc van Motiva), vanwege mijn gebrek aan eigen weefsel heeft hij toch moeten besluiten om weer voor een plaatsing achter de spier te gaan, normaal plaatst hij liever voor. Het oude litteken wordt netjes uitgesneden zodat er maar 1 lijntje overblijft, das toch vakwerk!

Na een rondleiding hebben we het papierwerk in orde gemaakt en de laatste dingen besproken en nog gekeken met een pasprothese hoe het er uit komt te zien. Ze gaan iig niet meer in vriendlief’s handen passen en er zal een speciale maat BH besteld moeten worden 😛 Wat het precies gaat worden is en nog niet duidelijk, en laat ik nog eventjes geheim ;)Na weer een lange rit naar huis eindelijk bij de McDonalds wat te eten binnengekregen, hond mijn testtheorie boek (kutste vak van de uni z’n beetje) opgegeten toen ik thuiskwam, dat was helaas iets minder leuk..
Maar inmiddels ben ik dooooodmoe, dus voor nu zeg ik, welterusten!Heb je vragen, laat vooral een comment achter! Voorlopig moet ik even volop aan mijn studie om die laatste tentamens te halen, maar ik controleer regelmatig.
xxx

P.s. voor de dames van ons forum, de oude protheses krijg ik mee naar huis 🙂

Tot slot, als er niks geks gebeurd hoef ik maar 20 nachtjes te slapen, want 26 juni ben ik aan de beurt!! Dus kom maar op met die donaties hahahaha, het beste afstudeer cadeau ooit denk ik zo 😛

Mini-update 13-06

Net bij de Albert Heijn even een bestelling gedaan voor 200x mijn levenselixer 😛 (das net genoeg voor 3weken) en
een strak studie-schema opgesteld, dus vanaf zo vandaag in de kluizenaars-mode om me te richten op de tentamens.

Zojuist ook eindelijk toestemming gekregen om twee tentamens*** tegelijkertijd te maken aankomende maandag, dus dat betekent dat ik eventjes hard moet gaan leren haha. Arrghhh ik kan niet wachten!! Nog maar dertien daagjes!! Helaas betekent dit dat ik geen nieuwe blog online zal zetten vandaag 🙁 Sorry!

Medestudenten, succes!!! P.s. wil je nou ook boobs, maar heb je geen geld, fake ze dan:

Leuk! Penny Brown en haar cup-O!

 

27-06 BOOOBSSS (1dag PO)

Dames en heren, bedankt voor jullie (on)geduld. Mijn telefoon en Facebook hebben roodgloeiend gestaan sinds gisteren ochtend, dus bij deze het verslag van de wissel!
Maar eerst, iedereen bedankt voor alle lieve berichtjes!!

Afgelopen dinsdag de laatste boodschappen in huis gehaald, waaronder 17 treetjes cola. wat nogal wat blikken gaf op weg naar huis, met de kar de hele straat door. Woensdag het hele huis nog schoongemaakt van boven tot onder, woensdag avond kwam mijn mannetje en gingen we op tijd naar bed.. Nouja, we, meneer lag in no-time te snurken maar ik kon de slaap niet vatten. Ik was best nerveus opeens en vooral héél bang dat het zou gaan tegenvallen en dat ze alsnog te klein zouden uitpakken..

De operatiedag// het operatieverslag
Donderdag half 9 ging de wekker, mocht ik niks meer eten, heb ik mijn pillen met een paar zielige slokjes energy weggespoeld, hebben we de laatste dingen afgehandeld en zijn we op weg gegaan, op tijd ivm kans op file die mijn vader voorspeld had..

Nou (gelukkig) geen file gezien, dus waren we meer dan een uur te vroeg. Dit keer hebben we ons vermaakt bij de Carrefour waar we wat boekjes doorbladerden terwijl ik doodging van de honger.

de kliniek (Artemedis)

Enfin, om 12.30 in de kliniek gemeld, mocht ik me uitkleden in de uitslaapkamer en kreeg ik een ubersexy badjas aan, mooie witte sokjes én een ubersexy blauw haarnetje XD.

De wachtruimte en de lekkerste man van de wereld 😛

Toen dokter DeMeyere  binnenkwam keek ik wel even op, hij is zó groot en had zijn operatie kleren al aan, wat zo een enorm contrast was met zijn nette pak van het gesprek, hij leek ook echt 10jaar jonger opeens, hahaha. Nja anyway, papieren doorgenomen, nog een keer de dokter op het hart gedrukt dat ik ze GROOT wilde, gesprek met de anesthesist, foto’s gemaakt van hoe m’n boobs nu waren, alles afgetekend en toen mocht ik richting de operatiekamer.

Hier kreeg ik het infuus, de bloeddrukband om, werd ik vol geplakt met stickertjes. Iedereen was heel aardig en legde alles goed uit. Toen kreeg ik de narcose en binnen een paar seconden was ik weg…

Het volgende dat ik me herinner is dat ik ingepakt wakker werd en me best goed voelde, alleen een beetje wazig (alsof je aangeschoten bent) en ik had het gevoel dat er een nijlpaard op me lag. De verpleegster had gezien dat ik wakker was, en probeerde me te vragen hoe het met me ging maar ik riep meteen ‘hoeveel is er in gegaan?’. Het antwoord: 825cc!! 😀

Allereerste foto, helemaal ingepakt.

Vervolgens is ze geloof ik een collega gaan halen, want ik was zo goed bij dat ik vrijwel meteen opstond (en opmerkte dat ik opeens een ubersexy wit onderbroekje aanhad :P) en bijna tegen de volgende verpleegster opliep, met de vraag ‘waar denkt u heen te gaan?’ .. Ik wilde alleen eventjes plassen. Mocht ik de deur niet op slot doen van ze (gelukkig wel dichttrekken na benadrukken dat ik me echt wel goed voelde), voor ’t geval ik alsnog zou omkiepen ofzo (natuurlijk eigenlijk wel heel goed van ze, maar ik ben een bikkel en plas graag alleen en buiten andersmans gehoors- en gezichtsveld haha).

Terug in bed werd S. vervolgens bij me gebracht en kwam de dokter ook meteen kijken hoe ik me voelde en alles met betrekking tot de medicatie uitleggen.

Na korte tijd mochten we gelukkig al naar huis, waar we vervolgens wel in de file terecht kwamen voor Antwerpen dus binnendoor en, zoals inmiddels ons gebruik is, langs de McDonald’s gereden.

Ik kreeg nogal wat vage blikken en de reden zul je hieronder in de foto’s zien.

Deze creepy rode vlekken, zaten dus ook in mn nek en op mijn armen, vandaar de rare blikken haha. Maar das gewoon schoonmaakspul (desinfectans.) 😛

 

Eindelijk FOOODD!!

 

De oude protheses!! XD Zullen we er een veiling voor houden? 😛

Nazorginstructie:

 

27 juni, 1e dag PO

Vandaag ben ik iig best mobiel, opstaan lukt grotendeels zelf, maar alles kost wel flinke inspanning. Ook omdat ik weer niet goed geslapen heb vanwege het feit dat ik een zij/buikslaper ebn en kan ik absoluut niet op mijn rug in slaap kan vallen, en ten tweede omdat ik nachtmerries kreeg over foute operaties en weet ik veel wat voor vage dingen (typisch mijn logica, angst voor de operatie als die achter de rug is..).

Ik heb vrijwel geen pijn (ook door mijn paracetamolspiegel), alleen de BH zit superstrak, ik weet niet hoe de dokter het gedaan heeft, maar hij heeft me in een 65 omvang gepropt hahaha. Oh en ze kraken weer als ik beweeg 😛 Maar das het vocht enzo, dus gewoon normaal.

Heb je vragen stel ze gerust, maar wij gaan zo weer wat slaap bij pakken :PRond 12 uur heeft S. me uitgepakt en hebben we de eerste blikken erop geworpen. Ik ga er nog niet veel over zeggen, aangezien alles nog moet zakken en herstellen, toverwoord bij een boobjob; GEDULD!!! Maar ze zitten mooi dicht bij elkaar en hebben toch een redelijk formaatje, ook mijn tepels zijn niet opeens van die pannenkoeken geworden waar ik stiekem bang voor was.

Nog steeds rood 😛 Vanmorgen uitgepakt 😀 825cc, benieuwd wat het gaat worden!!

28-06 600views en uitgerust!

Ik wilde even melden dat sinds de update gisteren avond bijna 600 mensen zijn komen kijken!! Wauw hahaha. Daarnaast heb ik vannacht eindelijk goed geslapen!!

De pijn is echt ver weggezakt al, en ik ga straks eens met meneer douchen, kijken of dat goed gaat, want zo gauw ik opsta voelt het alsof ze omlaag zakken en das nog wel een beetje pijnlijk en eng haha.

Tot zo!

Oké, I’m back. Douchen is echt uuuberzwaar!! Godsamme zeg, heb uiteindelijk maar hulp gevraagd want alleen werkte voor geen k*t. Het rode spul is wel zo goed als weg en de hechtingspleisters zijn netjes blijven zitten 🙂 Vandaag maar weer op tijd naar bedje!

P.s. Zojuist mijn nieuwe girl-crush gevonden..

Amy Anderssen, 1750cc Saline

03-07 1 week PO

Haaaj lieverds,
Even een korte update. Inmiddels ben ik een week PO, zondag mogen de pleisters van de wonden en de hechtingen eruit en ik kan niet wachten!!

Oooh man wat knelt die BH toch enorm, in bepaalde posities te lang zitten zorgt voor behoorlijke pijn omdat de bh dan gewoon vaag gaat zitten en echt loopt te prikken in de plooi/hechting (geen idee welke precies, daarvoor voel ik t niet precies genoeg) omdat ook de pleister dubbel komt te zitten ofzo.

Ik voel me op zich verder wel prima, het is alleen dat mijn lichaam wel keihard moet werken om te herstellen en dat merk ik wel. Was gisteren/woensdag 2 uurtjes op de uni om samen te werken voor een essay en toen al kapot, bracht mijn lieve vriendje me naar huis, met een tussenstop bij de appie, en toen was ik helemaal doood. 2uur geslapen ’s middags en vervolgens ’s avonds weer op tijd gaan slapen.. Enige wat wel probleem is.. ik slaap steeds half op m’n zij (wat eigenlijk niet mag) of word zo wakker.. mja.. Dokter zei dat het niet heeeeel erg was..

Nu weten jullie meteen ook waarom ik niet constant online ben/terug app/whatever.. meestal ben ik echt, echt te moe na met een paar man gesproken te hebben! Sorry!

Verder is de zwelling wel langzaam aan het wegtrekken al, zien ze er al verdomd mooi uit (hoewel ik vooral de 1cm toename in breedte zie en iets minder de 2cm projectie) en zijn ze zelfs al best zacht!

Misschien dat we zondag even foto’s voor jullie maken 🙂 Tot zover!

xxx

06-07 Hechtingen verwijderd!

Met 10 dagen PO mochten de hechtingen eruit en oei wat was dat spannend!!
Omdat ik niet bepaald in de buurt woon mocht ik die zelf eruit halen, dus samen met S. stukje voor stukje eerst alle pleisters eraf gepeuterd.. Het ziet er allemaal iets enger uit dan het is, maar m’n huid zit hier gewoon half vol met lijm van de pleisters en is ook nog een beetje gekreukt door die grote wondpleister.

Het begin is altijd een moeilijke periode omdat je geduld moet hebben. Vanaf je operatie hebben je boobs zo’n 4-6 weken nodig om te worden zoals ze gaan zijn. De zwelling moet namelijk wegtrekken, je spier moet uitzetten, de protheses moeten zakken en je kapsel wordt gevormd. Nu is dat geduld enorm moeilijk en is die eerste periode ook gewoon heel belangrijk. Maar als dan je kapsel verkeerd vormt kun je weer met andere problemen te kampen krijgen.

Anyway, na het verwijderen van al die kleine kutstukjes (en jaaa dat voel je) mocht ik de hechting van links naar rechts eruit trekken. In principe was dit heel eenvoudig, door de huid wat strak te trekken en mijn hand op het hele litteken te houden gleed die er zo uit. Het is een soort plasticdraad, dus gelukkig hoef je niet veel moeite te doen. Het voelt alleen creepy, omdat je onder je andere hand, waarmee je de huid strak trekt, de draad voelt glijden..

Maar dit is het resultaat en wat prachtig zeg!! Je ziet er nauwelijks meer wat van, echt vakwerk dit zeg!!!

18-07 Borstband en bikini (3weken PO)

Eerlijk gezegd maakte ik me zorgen, ik vond ze te hoog zitten voor de 3 weken waarop we zitten inmiddels, en vorig jaar zijn ze ook nooit genoeg gezakt, dus ik de PC gebeld (die in tegenstelling tot m’n klote huisarts wél dag en nacht bereikbaar is, hoewel t nog geen 14uur was toen ik belde).

Omdat mijn borstspier dus behoorlijk sterk was hebben we besloten dat ik een borstband ga dragen, die heeft dr. DeMeyere netjes nagestuurd. Zoiets zit behoorlijk strak en staat daarom ook wel bekend als de ‘martel’ band. Maar hej, alles for the good cause, right?

Niet heel charmant, maar dan komen de dames iig netjes op hun plek.

Inmiddels mag ik wel slapen zonder sportBH en stiekem een beetje op mijn zij (en goddank, want ik slaap nu 100x beter) en heb ik hem ook een stuk losser ingesteld, want hij zat zo strak dat hij m’n boobs aan het vervormen was aan de onderkant. Inmiddels is dat dus weer helemaal weggetrokken.

Binnenkort meer foto’s met de littekens (die echt goed weggetrokken zijn al) en de vorm, voor nu deze van de dames in bikini, in de zon (maar ’n half uurtje en bedekt, alleen voor de foto even niet, want ook daarmee moet je oppassen in het begin).

24-07 4 weekjes PO, foto’s!

Eindelijk begin ik me een beetje beter te voelen! Niet alleen zijn de effecten van de narcose eindelijk weg aan het trekken (denk; overmatig zweten, acné, moe zijn etc, etc) maar de littekens zijn mooi aan het helen, de vorm begint er goed in te komen en ik begin eindelijk te geloven dat ze daadwerkelijk groter zijn geworden 😀

De borstband (martelband) heeft ze net wat meer omlaag geduwd, hoewel die nog wel even om moet want we zijn er nog niet. Ze moeten nog een stukje verder zakken en door de band en sportBH worden ze ook gewoon continue geplet nog, dus ook dat volume neemt nog wel toe. Pas met een week of 6 a 8 kun je echt zeker zijn over je (for)maat.

Maarrrr mijn oude BH (75F, band ingenomen) lijkt toch net niet meer te passen.. Wat vinden jullie?

Littekens:
Ze zijn nog redelijk rood, maar dat is omdat ik er nog niks opsmeer, mag vanaf binnenkort en zover ik gehoord heb zijn de ervaringen met de Kruidvat litteken crème/vitamine E-crème erg goed.


En???? 😀 Let me know wat je denkt!

31-07 5 weken PO, eerste BH gepast!

Vandaag was ik met mijn beste vriend even de stad in. Hij gaat binnenkort naar een groot festival, dus gingen we op zoek naar wat chille shorts. Natuurlijk kon ik het niet laten even bij Hunkmöller binnen te wandelen.

En wat een super leuke collectie hebben ze!! OMG, ik was verliefd op alle leuke BH’s, enige nadeel, ze gaan allemaal tot D of E.. Bij de simpele, multi-way BH’s gingen ze gelukkig wel wat hoger, aangezien ik uit de 70G puilde stuurde de verkoopster me terug te paskamer in met een 70H, die zat al beter, maar binnen de minuut dat ik hem aanhad sneed de bovenkant van de cup ook daar..

Benieuwd waar ik nu nog passende BH’s ga vinden. Zoals eerder vermeld heeft Ann Summers wel grote maten, maar zij gaan meestal ook maar tot H. Eventueel zou ik een 75H(43G) kunnen nemen en die innemen, dan kom je ook weer op 70I uit..

07-08 6-weken PO

Ughhh ik ben de laatste tijd iets minder happy met mn boobs om eerlijk te zijn..

Ja ze zitten eindelijk op hun plek, de vorm is goed, alles is prima, maar ze zitten opeens ongelooflijk in de weg. Vraag met niet hoe of wat, maar ik merk dat ik de laatste week echt veel pijn heb gehad bij het liggen. Ik kan er nog steeds niet op leunen. Nu is dat geen probleem, een beetje schuinliggen en er geen gewicht op leggen, dan is het aan de kant waar je op ligt opgelost.. Het probleem? De andere arm..

Stel ik lig op mn rechterzij, schuin zodat ik voornamelijk op mijn ribben lig, maar waar de hell laat ik mijn linkerarm?? Want als ik die ook maar enigszins op mijn linkerborst laat leunen, of er vlak naast zodat hij toch tegen mijn borst steunt, dan gaat het pijn doen aan de rechterkant van mijn linkerborst, snappen jullie het nog?

In ieder geval, het is stront vervelend en ik heb nog geen oplossing gevonden. Hopelijk gaat het vanzelf gauw over, aangezien zes weken natuurlijk nog maar heel kort PO is.

Hiermee wil ik niet zeggen dat ik spijt heb, hell no!! Ik ben nog steeds erg happy met ze, het is alleen niet iets wat je licht moet opvatten en ik merk steeds vaker dat meiden dat wel doen. Zo van, ow ff onder het mes en over een week kan ik weer de wereld aan, gaan sporten, boodschappen doen.. Uhm nee! De eerste 2 weken kun je vrijwel niks en tot aan 6 weken kun je nog steeds geen zware dingen doen, en dat mag je ook niet! Alles om het kapsel goed te laten helen en je spieren kans geven te herstellen etc.

Ook zwangerschap wordt het eerste JAAR afgeraden trouwens (en nee wij hebben nog lang geen kinderwens, maar ik kreeg de vraag van de week). Het lijkt wel een beetje op kinderen krijgen denk ik, ja je bent waarschijnlijk blij dat je ze hebt, maar dat betekent niet dat je je nooit irriteert aan de minder leuke dingen die het met zich meebrengt en ik persoonlijk ben erg op mijn nachtrust gesteld.

Genoeg gezeurd, even een leuk nieuwtje: Inmiddels mijn eerste setje besteld in 70H (32G UKsize), Als ie binnen is en past zal ik even een foto posten!

09/08 Zoals beloofd:

Zit nog best strak 😛

Extra: Beetje hypocriet nieuws: Je kunt beter met een borstverkleining dan met een borstvergroting thuis komen

26-09 3 Maanden PO

Jemig wat vliegt de tijd! Het is alweer drie maanden geleden sinds mijn wissel en alles gaat helemaal prima.
Ze zijn netjes gezakt dus zitten op de juiste plek, de littekens zijn netjes geheeld, hoewel iets duidelijker zichtbaar dan net na de operatie, maar dat zal nog wel wegtrekken met verloop van tijd. Om de tijd wat te helpen smeer ik ze regelmatig (als ik het niet vergeet tenminste) in met bio-oil. Van de littekencreme van Kruidvat die door veel meiden wordt aangeraden werden mijn littekens alleen maar roder, dus helaas voor mij geen optie.

Daarnaast zijn behoorlijk bewegelijk en ik kan er zelfs een beetje op liggen! Dus die problemen van toen zijn helemaal weg 😀 Slapen erop lukt echter voor geen meter, daar zijn ze toch gewoon echt te groot voor. Ik moet alleen nog even op controle bij Dr. DeMeyere, maar aangezien ik behoorlijk veel aan het werk ben de laatste tijd is dat er nog niet van gekomen.

Heel af en toe heb ik (vooral links) last van steken in de borst. Vergelijk het maar alsof er een bot mes precies aan de zijkant achter het implantaat gestoken wordt. Na een paar minuten verdwijnt dat echter weer. Dit soort steken zijn vrij normaal en kunnen best een tijdje aanhouden (tot een jaar PO), maar komen (bij mij) niet heel vaak voor, gelukkig.

Ben ik happy?
Jaawel hoor 😉 Ze zien er super mooi uit, zijn nog behoorlijk zacht (geen harde meloenen dus) en lijken al een stukje groter dan ik in eerste instantie dacht (onderstaande foto deed me beseffen dat ik het zelf niet goed zie).
Daarnaast merk ik het formaat ook aan andere dingen. Wanneer ik bv probeer om me door smalle openingen te wringen gaat dat iets moeilijker, als ik een stapel boeken of boodschappen tegen me aan probeer te balanceren dan werkt dat niet omdat het verschil in steunpunt tussen mijn borsten en buik teveel verschilt en alles dan alsnog valt, en als ik me bv smal wil maken om iemand langs te laten lopen ofzo (trein), dan krijg ik mijn armen echt niet meer over mijn boobs heen XD.

Ergens ben ik nog wel een beetje jaloers op de meiden met 1000+, zo heeft een vriendin pas 1500cc gekregen! Echt super vet gewoon! Maar wel erg groot voor mijn lichaam haha, hoe 1500CC eruitziet check je hier.. , zij is een stuk voller dan ik.
Maaarr, voorlopig ben ik happy met de 825cc. Op de controle zal ik waarschijnlijk wel nog eens informeren, gewoon uit nieuwsgierigheid natuurlijk (A), wat er mogelijk zou zijn.

Enige minpuntje, BH’s kopen is en blijft een hel 🙁 Pas een zwarte besteld, maar die zit toch net niet chill. De grote cups zijn vaak ook berekend op grotere/dikkere vrouwen, waardoor de beugels tot best ver in mijn oksel komen (wat pijn doet) en de bh tot vrij hoog op je borst.

Nu vond ik een handig overzicht op lace-lingerie (onderaan bijgevoegd) en heb ik deze week nog een aantal nieuwe bh’s besteld UK maat 32G en 32GG, wat dus overeen zou moeten komen met een 70H/70I, hopelijk gaan die goed passen, er is namelijk behoorlijk verschil per merk.

Tot zover.
Vragen blijven welkom, ik ga alleen niet 100x antwoord geven op alles wat hier al besproken is 🙂 (Ctrl+F is your friend) XXX

20-11 Who wore it better? (5 mnd PO)

Ikke is stout geweest.. Wegens veel te veel werken en stiekem een beetje luiheid (aangezien het weer bijna 4uur reizen is, en alleen als NS meewerkt) ben ik nog steeds niet op controle geweest. Maar! Zojuist heb ik in ieder geval wel al de afspraak gemaakt om alsnog op controle te gaan. 15 december kom ik er niet onderuit..

Ook zou ik mijn nieuwe BH’s nog met jullie delen, dus ook dat heb ik eindelijk in orde gemaakt en die kunnen jullie zometeen hieronder beoordelen 😛

Even over het herstel nog.
Het gaat gelukkig wel helemaal goed met de boobs 😀 Geen pijnlijke steken meer en erop liggen kan inmiddels wel pijnloos maar voelt niet heel erg chill, tenzij ik mijn armen onder m’n buik ook leg zodat ik niet alleen op de boobs lig.
Ook sporten lukt met de juiste BH prima. Rennen kan als de BH maar strak genoeg zit en push-ups en paaldansen voor korte tijd heeft ook nog geen problemen opgeleverd, hoewel het vreemd aanvoelt (je voelt dat je de spier aanspreekt) waardoor ik niet goed durf.

De littekencreme werkt niet echt geweldig, maar ik ben dan ook geen kei in dagelijks smeren, dat vergeet ik om de haverklap (een van de redenen waarom ik gestopt ben met de pil), gelukkig hebben we ook daar een handige, en betere (wel duurdere) oplossing voor; Siliconenpleisters (ik zal helemaal onderaan daar nog even op terugkomen).

Genoeg gekletst: Who wore it better?

Ronde 1: Pure Lace 2-pack Underwired Bra Black/Red (Ook in wit/roze, koop hier)

Deze zitten nog best strak, dus als ik nog groter zou gaan kan ik het wel vergeten 😛
As I said, acties, 2 pack voor £15 net geen €19

Ronde 2: Pure Lace White Padded Plunge Bra
Oe nu zelfs in de aanbieding zie ik voor £9.00 (€11.25), Tevens in meerdere kleuren, koop hier.

En de laatste en meteen mijn favoriet,
Ronde 3: Pure Lace Purple Oceal Balconette Bra

Uitverkocht! Muahaha
Hij was er wel ook int roze, maar ook die is uitverkocht zo te zien.

Wel zijn ze met een nieuwe soortgelijke gekomen:

Kleur opties staan erbij (klik) (Inmiddels hebben ze dit model in nog veel meer kleuren trouwens)

Ik hoop dat jullie de foto’s leuk vinden, (dames AS is geweldig!), ik moet weer aan mijn huiswerk 🙁
-Nog 1 dingetje, over 5 daagjes ben ik jaarig!! En lingerie is altijd een goed cadeau 😉

15-12 Controle, toeristje spelen in eigen land en mijn eerste keer Starbuck!

Pfff mijn 3 maanden controle had ik overgeslagen en inmiddels zit ik alweer op bijna 6 maanden -oeps-. Gelukkig is dat op zich niet een heel erg probleem als alles goed verloopt en dat deed het over het algemeen wel… Toch leek het alsof een borst verzakt was, als ik naar mijn decolleté keek (zonder bh) zag ik bij mijn rechterborst in het midden (dus bij je borstbeen) een schuin streepje.. Moeilijk uit te leggen, maar ik dacht dat ie dus verschoven was. Halve paniek, meteen weer non-stop de sport bh aan en gauw een afspraak maken. Die was dus gisteren.

Na een nacht vol wazige dromen werd ik nogal lam wakker en wilde ik mijn afspraak het liefste afzeggen en me omdraaien. Hierover een vriendinnetje (SJ) van het forum geappt, en die bood aan om mee te gaan :D. Zelf heeft zij ongeveer 3 maanden geleden 1500cc gekregen (jaloers!!) en had ze een controle staan in februari. Op Utrecht centraal elkaar ontmoet, wat wel spannend was..

We wisselen al meer dan een jaar verhalen met elkaar uit en tips en foto’s en noem maar op, niet alleen over boobs (ze is een wandelende catalogus wat betreft merken, maten en afmetingen) maar over eigenlijk alles. Van relaties tot school, en toch is het dan even eng wanneer je iemand ook daadwerkelijk voor het eerst in levende lijve ontmoet. Nou die spanning was voor niks, vanaf het moment dat we elkaar zagen zijn we volgens mij geen seconde stil geweest, dat beloofde nog wat!

Het handige aan dokter DeMeyere is dat hij naast zijn praktijk waar hij tevens opereert in België, ook in Naarden bij de Elzenkliniek intakes en controles doet. Scheelt alweer uren rijden en benzine kosten als je studenten-OV hebt. Daarnaast stopt de bus bijna voor de deur en is Naarden prachtig!

Het ging wel lekker gisteren, stappen in Naarden-Bussum uit de trein en naar de bus, chauffeur gevraagd waar hij heen zou rijden, wist ie zelf niet hahahaha. Nou bleek uiteindelijk toch dat het lijn 110 Weesp was, en niet 100 (zoals erop stond). Iedereen die al zat er vervolgens uit, want die moesten wel de 100 hebben.

Nou wij al kletsend richting de Elzenkliniek vanuit de bus, eerste de verkeerde kant op door mijn geweldige -ahum- navigatievermogen.. en toen toch de juiste kant door allemaal steegjes veilig aangekomen.

Het eerste wat de dokter vroeg was of ik tevreden was, waarbij ik over ‘ja’ en ‘nee’ tegelijk struikelde en zijn gezicht betrok. En dat is nou waarom Bruno zo een geweldige dokter is, hij was oprecht bang dat hij geen goed werk had geleverd of dat ik niet tevreden was, terwijl hij echt een van de beste is!

Maar wat was het nou, ja ik was meer dan tevreden met het werk dat hij geleverd had, alleen twijfelde ik toch nog een beetje over het formaat.. Waarom SJ meteen ontkende dat zij daar zogenaamd niks mee te maken had.. (daar trapt niemand in hoor). Zaten we daar met z’n tweetjes als schaterende geiten, gelukkig had de dokter er ook wel lol in.

Bij het controleren merkte hij dat alles perfect geheeld was en littekens zagen er mooi uit. Mijn borsten waren al behoorlijk soepel vond hij (zelf bevoel ik ze nooit zo, dus dat was nieuw voor me) en het verzakte wat ik dacht bleek puur en alleen de plooi van de prothese te zijn die je door mijn huid heen ziet. Hier is niks aan te doen, het valt normaal ook niemand op en er was zeker niks aan de hand. Ook paaldansen en dergelijke mag ik gewoon, dat vond ik namelijk nog heel eng omdat je wel voelt dat je je borstspier gebruikt. Over een eventueel maatje groter is kort gesproken, maar dat ligt aan of ik dat ook echt zou willen en in hoeverre mijn huid 1 jaar PO gerekt is.

Vervolgens mocht SJ ook meteen voor haar controle aangezien ze er nu toch was en hebben we de mogelijkheden besproken en vragen gesteld over van alles en nog wat. Van liposucties tot bilvergrotingen, altijd fijn om van een professional antwoord te krijgen op dergelijke vragen (oh en een lipo kon bij mij niet (neehee wil ik ook niet- ik was nieuwsgierig), blijkbaar had m’n BF toch gelijk, het is alleen maar spier in m’n benen).

Na een gezellig en informatief gesprek zijn we weer richting bushalte gelopen, waarbij we achtervolgt werden door een auto.

de grijze..

Toen hij langs ons reed in de straat erachter, knalde hij bijna ergens tegenop omdat ie naar ons liep te staren, en toen bleef ie aan het einde staan wachten op … niks?… en toen bleef ie steeds bij onze bushalte staan, dus zijn we de trap maar opgelopen om deze prachtige foto’s te maken 😛

Vervolgens zijn we richting Utrecht centraal vertrokken waar we nog even wat zouden eten, en waar SJ me meesleepte voor m’n eerste keer Starbucks (ik lust geen koffie). Om verkeerde namen te voorkomen schreef SJ ze op onze bekers, alleen beetje jammer dat ze de hare op de mijne zette en andersom, haha.

Uiteindelijk is dat ‘even’ een uur of 5 geworden, tot ik zag dat het al half 10 was en ik echt naar huis moest voor de Victoria’s Secret Fashioshow.

Conclusie; alles is helemaal in orde met de boobs, ik kan en mag weer alles, en groter is nog maar de vraag of 1) ik het ga willen en 2) of mijn huid (oh en 3) vent) het wilt 😛

De volgende stap zou of 1138cc of 1500cc zijn, vanwege de afmetingen zouden andere formaten geen optie zijn, en in feite scheelt de 1500cc maar 2 cm in projectie tov 1138 (tenzij ik over zou gaan op Saline implantaten en dat wil ik niet).

Voorbeeld 1500cc (let op, half ontkleed en in close-up lijken ze altijd 100x groter, ook 1500cc zou, welliswaar moeilijker, nog netjes te verbergen zijn):

Whahahahha Duitse radio-DJ heeft ook tieten genomen, puur om te zien of BH’s nou echt zo’n marteling zijn 😛 Check hier

Over een jaar of 2, 3 zal ik terugkomen op hoe het dan met de boobs gaat.

Extra

* Hoge kosten
Wat ik eigenlijk echt best lullig vind is dat je met een bepaald beeld in je hoofd naar de chirurg stapt, en als dat niet in 1x kan, dat  je dubbel moet betalen. Eigenlijk zouden ze dan een soort contract moeten opstellen, en dat je bij de eerste keer bv ipv de normale prijs 150% betaalt, zodat je als je die 2e keer (mits binnen 1-1.5 jaar) terugkomt niet volledig hoeft te betalen, en zo niet, dan ben je die 50% kwijt. Lijkt mij best een faire deal eigenlijk..
Helaas zijn ze nog niet zover, dus mocht iemand willen doneren, mail me dan vooral even hahahaha.

Aanvulling: Globalcare geeft wel een korting als je binnen 2 jaar terugkomt! Had ik dat gvd maar eerder geweten :'(

** Eerder gedeeld, maar toch nog eens: Check 650-2000cc hier! 
Whahaha ikke over 80 jaar (klik) 

***  Schoolprobs
Het is de bedoeling dat je een keuzevak volgt in je laatste bachelor jaar, nu doe ik er drie omdat ik niet kon kiezen en zoveel mogelijk wilde leren, alleen houdt de uni daar geen rekening mee. Met andere woorden, ik had een dik probleem toen de tijden bekend werden, want twee van mijn keuzevakken bleken dus beide om 08.30 ingeroosterd te staan voor maandag (en ’s middags een ander vak nog om 12.00).
Nou dan mail je de onderwijsbalie, krijg je te horen dat;
Punt 1, je dan eerder had moeten klagen, namelijk toen bekend was dat je meer dan 1 tentamen op een dag had (wat ik lichtelijk belachelijk vind, we zijn studenten WO, twee tentamens op een dag, ga je niet dood aan) en
Punt 2, dan moest ik maar niet meer dan een keuze vak volgen. Ze gingen dus niks meer voor me doen en de examencommissie een brief (in welk jaar leven we?) sturen zou geen zin meer hebben.. Vervolgens krijgen we de dag erna wel weer een wijziging waardoor ik weer met een dubbel tentamen opgescheept zit.

Nou uiteindelijk de studieadviseur, decaan, desbetreffende docenten en voorzitter van de examencommissie gemaild en eindelijk zojuist het verlossende antwoord gekregen: Ik krijg maandag beide tentamens in 1 lokaal helaas zonder extra tijd, maar goed, daar zal ik niet over klagen. Meneer Nelissen en Verhagen, bedankt!
Op naar dat verrekte diploma, mét extra keuzevakken nondeju!!

**** Bijsluiter van de Nederlandse vereniging voor plastisch chirurgen, heel interessant!!
Met onder andere meer info over het risico van tepelpiercings, en seks (kopje therapietrouw)..

*****Grote maten lingerie
Online sites voor grotere maten BH’s:
UK: http://www.annsummers.com/ -> Geweldig!!!
UK: http://www.figleaves.com/uk/
NL: http://www.lace-lingerie.nl/ (EU en UK merken en dus maten) -> Zeer tevreden over!
NL: http://www.grote-cupmaten.nl/
NL http://www.dutchdesignersoutlet.com/ tot G
NL: http://www.farfallina.nl/
NL: http://www.bravissimo.com/

******Matenlijst en merken van UK en EU van Lace-Lingerie

******* Siliconen therapie:
Siliconentherapie is een uitermate geschikte methode om een litteken te behandelen en een litteken te voorkomen. De behandeling kan gestart worden direct nadat een wond gesloten is en wanneer de hechtingen verwijderd zijn. Siliconentherapie, heeft een drievoudige werking, is klinisch bewezen en wordt veelvuldig toegepast door specialisten. Siliconentherapie is beschikbaar als siliconengel en siliconenpleisters (sheets).

Siliconentherapie heeft een drievoudige werking:
1. Siliconentherapie herstelt de vochtbalans
De beschadigde huid is niet in staat een goede vochtbalans te onderhouden. De siliconengel of pleisters vormen een zuurstofdoorlatende, ademende laag op het litteken en zorgen voor herstel van de vochtbalans van de huid. Ontstekingsreacties zoals pijn, jeuk en roodheid worden zo verminderd.

2. Siliconentherapie herstelt de structuur van de huid.
Als een wond is ontstaan probeert het lichaam een infectie te voorkomen. Het lichaam wil daarom zo snel mogelijk het wondgat opvullen en beschadigde bloedvaten afsluiten om bloedverlies te beperken. Enige structuur ontbreekt in dit proces. Hierdoor wordt vaak meer bindweefsel aangemaakt dan nodig, waardoor een verhoogd litteken kan ontstaan. Siliconengel of pleisters zorgen ervoor, door statische lading tussen de siliconenlaag en de huid, dat het bindweefsel (collageen) ordelijk geplaatst wordt.

3. Siliconentherapie verbetert de kwaliteit van het collageen.
Door de snelheid waarmee het wondgat wordt gedicht ontstaat vaak te veel bindweefsel (collageen). Het collageen dat zich vormt is niet altijd van de juiste kwaliteit. De siliconengel of pleisters stimuleren het proces van de afbraak van dit eerst gevormde collageen. Het lichaam maakt vervolgens nieuw goed collageen aan, waardoor het litteken vlakker en zachter wordt.

Er zijn verschillende producten gebaseerd op siliconen verkrijgbaar, bijvoorbeeld Dermatix, Scarban of Mepiform. Voor meer zie: Wat is siliconentherapie

Ik zal jullie op de hoogte houden hoe ze werken, aangezien ik er zelf een beetje kritisch tegenover sta.
– Uhm ja, ik ben niet zo een held in dingen lang volhouden, dus na 3 weken vergat ik de pleisters steeds weer, raakte ze kwijt etc.. Sorry ladies XD

 

Please follow and like us:

15 gedachten over “2e boobjob: Prothese wissel> van 450 naar 825cc

 1. Groter zou je zeker niet misstaan, maar jeetje wat een gedoe met bh's kopen dan.
  Ik heb zelf een natuurlijke 70E/F zit altijd tussen die twee cupmaten in en er zit nooit een bh perfect, ik kom 9 van de 10x bijna huilend thuis van teleurstelling. Ben je niet bang dat je straks helemaal geen leuke bh's meer kunt vinden?

  Ik heb je eerste ervaring ook even helemaal doorgelezen, was een mooi stuk! Ik wens je in ieder geval alvast veel succes met je volgende operatie en hoop dat je de maat bereikt waar je van droomt! 🙂

  1. Ja, ik vind 40 euro ook echt te duur, het is ook echt jammer dat hunkemoller tegenwoordig van die teleurstellende collecties heeft, soms kon ik daar nog wel slagen voor 20/25 euro en kocht ik meerdere kleuren van een bepaald type, kon ik er weer ff tegenaan :p

   Ik denk dat zodra ik het geld er voor heb (nu nog student en geef het geld liever uit aan tattoos hihi) ik inderdaad ook gewoon wat duurdere bh's ga kopen, want dan is er meer keus en het zit ook steviger. In ieder geval bedankt voor je linkjes!

  2. 02-06-14 23:18
   Heej Tini,

   Bedankt voor je berichtje! En jaa dat probleem heb ik nu al! Maar er zijn wel sites die tot grote maten gaan, alleen betaal je er dan ietsje meer voor. Omdat ik nu al vanaf t begin wist dat ik groter wilde, weigerde ik 40euro aan een bh uit te geven die ik max een jaartje zou gebruiken. Na de operatie wil ik dat er best voor neerleggen.
   Kijk anders maar eens hier: http://www.dutchdesignersoutlet.com/, hier http://www.grote-cupmaten.nl/ of bij Marlies Dekkers en V&D.

   Groetjes

   04-06-14 01:06
   Mwah, liever 40/50 euro betalen voor een bh die ook echt lang meegaat en goed zit dan iedere halfjaar een nieuwe van 25euro kopen.
   Hoop dat je met mn linkjes wat kunt vinden iig! 🙂 In het vorige topic stonden ook meerdere linkjes onderaan voor winkels

 2. ach die bhs zijn t probleem niet echt ,want dat bestond er nu ook al ,dan word t iets lastiger ,so what? er bestaat altyd nog zoiets als ebay.uk waar ze best mooie bhs hebben in grote maten,en anders maar gewoon een oma bh,die boobs heb je dan iig 🙂 Ik hoop dat je nu eindelijk je droom boobs zal krijgen !! Vlinder van t forum :)xx

  1. 14-06-14 13:21
   Ooh liefje, ik zie nu pas je berichtje. Jaa tzt maar eens online goed zoeken, gelukkig kennen we nog wel wat sites en ik had me ook voorgenomen, als ze dadelijk zo mooi groot zijn, mogen BH's ook wel wat kosten 😛
   Laten we idd hopen dat het nu wel groot genoeg zal worden 😀 xxx

 3. Begrijp me goed ik hou van grote borsten maar zorg wat beter voor jezelf. Laat dat fastfood staan en energie drink helemaal. Dan wordt je vanzelf mooi. En kun je zelf ook langer van je boobies genieten toch ��������

  1. 28-06-14 16:01
   Dankjewel Rene, komt helemaal goed hoor! We eten eigenlijk altijd behoorlijk gezond (op de cola light na haha) dus dat zit helemaal goed. Gisteren aan de groene thee, net gezonde portie vis op, lading vitamine pilletjes en een hele fles vers geperste jus met kiwi 🙂

  1. Beste Anoniem, ABSOLUUT! Natuurlijk is er soms wel eens een dag dat ik denk pfff, een maatje kleiner was makkelijker geweest als ik bepaalde setjes niet in mijn maand vind, of wanneer mannen op een vieze manier staren bv op het werk, maar buiten dat, nog steeds de beste aankoop van mijn leven!
   Omdat ze dit jaar 5 worden zal ik ook een update artikel tzt posten (dat zal dus ergens in juni/juli zijn) dus blijf volgen!
   Voor iedereen geldt: Bij specifieke vragen maail naar womanmanual@gmail.com, dan zullen die in het artikel verwerkt worden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.