Na de pandapunten nu tijgerpunten!! Hoeveel heb jij?

Jullie kennen waarschijnlijk de uitdrukking pandapunten wel, voor degene die het niet kennen: Je krijgt 1 punt voor elke maand dat je geen seks/seksuele handelingen met een ander hebt uitgevoerd.

Maaar je kunt nu ook je tijgerpunten berekenen, over.. tja hoe kinky je eigenlijk bent. Hartstikke leuk natuurlijk en laat het vooral ook even weten als je durft 😉 Zie link onderaan.


Oke even de uitleg:
Wat zijn Tijgerpunten?
Tijgerpunten geven aan hoe wild iemands seksleven is. Het behaalde aantal punten is een gewogen optelsom van waar, met wie en hoe je seks hebt gehad. Tijgerpunten verschillen voor mannen en vrouwen en zijn afhankelijk van onder andere je leeftijd. Het is de tegenhanger van de Pandapunt, welke juist aangeeft hoe soezig je seksleven is.

Wat heeft de tijger ermee te maken?
Tijgers zijn wild, sterk, stoer, strijdlustig, onvermoeibaar en ongeremd. Ze paren het hele jaar door en doen dat zeer frequent, tot soms 5 keer per uur. En als ze het doen, dan doen ze dat zeer luidruchtig. Jagen doen ze meestal ’s nachts en ze verslinden daarbij alles wat beweegt. Vandaar dat iemand met een wild seksleven een tijger in bed wordt genoemd.

Helaas maken deze eigenschappen de tijger ook een gewilde prooi bij de jacht. Tijgers worden gestroopt als souvenir, voor muur- en vloerbedekkingen en voor het gebruik in traditionele Aziatische medicijnen. Zo wordt gezegd dat de snorharen een oplossing zijn voor kiespijn en dat het brein acne en luiheid geneest. Maar bovenal, de penis zou een afrodisiacum moeten zijn.

Hierdoor staat de tijger op de Rode Lijst van de Internationale Unie voor Natuurbescherming gemarkeerd als ‘bedreigd’: minder dan 3200 zijn er nog in leven. Dit terwijl er in 1980 tien keer meer tijgers in het wild rondliepen.

Wat is seks?
Voor dit doeleinde is seks gedefinieerd als het krijgen of toepassen van een seksuele handeling door of bij een ander persoon dan jezelf. Honk 3 en/of 4 moet daarbij zijn behaald: masturbatie, oraal, of penetratie.

Hoeveel Tijgerpunten heb ik?
Het aantal Tijgerpunten is afhankelijk van je geslacht en leeftijd en de keuzes die je maakt. Ga hier (KLIK) na hoeveel jij scoort en laat het even in een reactie hieronder achter!! 😀 (anoniem mag natuurlijk, maar is wel heeel flauw he ;))

Natuurlijk ga ik niet achterblijven en mijn score is:

72punten
Hoe scoor ik vergeleken met anderen? Vrouw van 23 jaar
De meters hierboven geven aan hoe jij scoort ten opzichte van andere personen. Bij een percentage van 50 scoor je precies gemiddeld. Het gemiddeld aantal tijgerpunten is 20. Vergeleken met mannen en vrouwen van alle leeftijden, heeft 99% een lagere score dan jij hebt. Jouw normgroep, vrouw van 23 jaar oud, heeft gemiddeld 21.5 punten. Jij scoort met 72 tijgerpunten hoger dan 99 procent van hen. Hetzelfde geldt voor personen van jouw leeftijd: 1% scoort hoger dan jij.
Please follow and like us:

20 gedachten over “Na de pandapunten nu tijgerpunten!! Hoeveel heb jij?

  1. De meters hierboven geven aan hoe jij scoort ten opzichte van andere personen. Bij een percentage van 50 scoor je precies gemiddeld. Het gemiddeld aantal tijgerpunten is 20. Vergeleken met mannen en vrouwen van alle leeftijden, heeft 99% een lagere score dan jij hebt. Jouw normgroep, man van 27 jaar oud, heeft gemiddeld 26.0 punten. Jij scoort met 84 tijgerpunten hoger dan 99 procent van hen. Hetzelfde geldt voor personen van jouw leeftijd: 1% scoort hoger dan jij.

    Had hoger verwacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.