Interview: Grootste piemel van NL

Jaren geleden stelde een vriend van me me voor aan een jongen die hij wel bij me vond passen. Toen wist ik nog niet dat ik te maken had met iemand die de grootste penis van Nederland heeft (voor zover ik heb kunnen vinden). 

Natuurlijk kon ik het dus niet laten om een interview met hem te regelen en jullie alles erover te laten horen. Dat is bij deze gelukt. Lees dus vooral verder om alles te weten te komen en foto’s te zien van de man met een lul van 28CM!!

 
Allereerst wil ik er nog even erop wijzen hoeveel respect ik voor onze man heb en hoe leuk ik het vind dat ik de eer kreeg om hem te mogen interviewen voor mijn nederige blogje!! En nu op naar het interview!

Hoe groot is je penis in slappe en stijve toestand?
Slap is hij 19 cm, stijf 28 cm bij een omtrek van 15 cm. Zelf ben ik 1.70m.

Hoe oud je was toen je verschil met anderen merkte?
Sinds ik ook die van andere te zien kreeg onder de douche na het sporten ergens op mijn 15e volgens mij.

Slap, 19cm
Wanneer begon je penis te groeien?
Sinds mn 12e is hij beginnen met groeien.

Wanneer was hij uitgegroeid?
Dat is opzich nog niet zo lang geleden, want in de dikte is ie wat langer door gegroeid dan in de
lengte. Dus ik denk ongeveer op mn 22e.

Ben je ervoor bij doktoren geweest en zo ja wat zeiden die ervan?
Nee, ik heb er geen onoverkoombare problemen mee. Dus dat heb ik niet gedaan.

In hoeverre beïnvloed het je dagelijks leven?
Ik koop natuurlijk geen strakke broeken, die staan mij sowieso niet mooi. Wat betreft boxershorts is het wel een probleem, daar hangt hij vrijwel altijd uit. Maar daar wen je vanzelf aan. In het zwembad wil het nog wel eens voorkomen dat mensen naar je zwembroek lopen te staren, want zoiets laat nogal duidelijk zijn contouren zien. En wat betreft sporten zijn mannen niet echt zo dat ze erom gaan lachen of opmerkingen maken, maar je ziet af en toe wel iemand kijken natuurlijk.
Ik hou er niet van om een openbare wc (urinoir) te gebruiken, aangezien ik niet kan plassen wanneer er iemand naast me staat, dus wat dat betreft heb ik er ook nooit opmerkingen gehad.

Heb je er lichamelijke problemen van?
Dat valt allemaal heel erg mee, natuurlijk voel je hem wel langs je been slingeren af en toe maar echte last kun je het niet noemen. Ik kan ook gewoon op mijn slappe lul slapen haha. Natuurlijk ben ik het ook gewoon gewend.

In hoeverre ben je er open over?
Ik loop er niet mee te koop ofzo, dus veel mensen waarmee ik veel omga zullen het waarschijnlijk niet eens weten. Maar een interview zoals met jou vind ik geen probleem. Ook als er naar gevraagd word zal ik rustig antwoord geven, en niks ontkennen.

Laat je hem weleens zien?
Dat heb ik wel eens gedaan ja, en meestal is een slappe lul genoeg om iemand te overtuigen. Op vakantie ben ik ook weleens naar een naaktstrand en sauna geweest, dus ik ga hem ook niet expres verbergen ofzo.

Hoe handel je ermee?
Ik ben een linksdrager, als je dat bedoeld haha. Verder doe ik niks speciaals.

Wat zijn de reacties die je erop krijgt, van mannen en vrouwen?
Mannen die hem toevallig in de douche zien na het sporten hoor ik er nooit zo over. Wellicht is dat toch ook niet echt iets wat je zo bespreekt.
Vrouwen willen er meestal nog wel eens een opmerking over maken, maar ook dat is nooit beledigend.

Hoe reageren vrouwen en bereid je ze erop voor wat betreft seks?
Meestal als ik met iemand het bed deel weten ze van te voren wel wat ze kunnen verwachten. Maar toch zie ik 9 van de 10 keer alsnog verbazing in hun ogen.

Heeft een vrouw je er weleens om afgewezen?
Er was ooit een keer een meid die m uit m’n broek haalde, en gelijk zei: hier begin ik echt niet aan maar dat is maar een keer voorgekomen.

Hoe ervaar je seks eigenlijk, laten we beginnen met orale seks?
Wat betreft orale seks, er is in ieder geval nog niemand geweest die mij kon deepthroaten. Maar verder is het geen probleem voor de dame in kwestie.

Kun je ook jezelf pijpen?
Ik kan mezelf pijpen inderdaad.

En hoe gaat het met normale seks, penetratie dus? Kom je er wel helemaal in?
Of ik er helemaal in kom ligt toch echt aan de vrouw, vaak komt het voor dat ik niet te diep kan doorstoten, maar tot de helft maar ongeveer. Maar als een meid echt nat is wil het wel lukken hoor.

Heb je ook anale seks? En hoe gaat dat?
Ik heb een aantal keer aan anale seks gedaan wanneer het meisje dat graag wilde. Dit heeft als voordeel dat ik dan wel kan doorstoten omdat ik daarbij niet tegengehouden wordt door de baarmoederhalsmond zoals bij vaginale seks.


Kun je wel normaal condooms gebruiken?
Niet echt, de grootste maat condooms die ik ooit gevonden heb gaan er nog maar half omheen.

Wat als seks niet lukt of ga je ook anders met seks om?
Stijf krijgen is natuurlijk iets lastiger dan bij de meeste mannen en als de seks niet helemaal wil lukken moet ik gewoon wat minder diep doorstoten. Een enkele keer heb ik ook wel eens glijmiddel gebruikt. Het is eigenlijk nooit voorgekomen dat de seks niet lukte.

Hoe werkt klaarkomen voor jou?
Het schijnt dat ik wat meer spuit als gemiddeld. Meestal zijn het zo’n 10 schokken zaad.

Versier je meiden er anders door?
Het komt af en toe voor dat een meid met mij naar bed wilt puur vanwege mijn lul. Maar ik zelf leg daar nooit zo de nadruk op, wat versieren betreft ben ik gewoon een standaard man.

Ben je van plan er meer aandacht voor te vragen of er mee te gaan werken?
Ik heb er nooit aandacht aan gegeven of ik de grootste van Nederland zou hebben, maar dat hoef ik eigenlijk ook niet zo perse te weten. En een pornofilmpje heb ik al 1 keer eerder gedaan… Misschien dat het vaker gaat voorkomen…

Wat is het gekste wat er ooit gebeurd is?
Soms kom ik op internet weleens foto’s van mijn lul tegen bij andere mannen die beweren dat het hun foto is. Of mensen die op social media een profiel aanmaken met mijn foto’s. Waarschijnlijk gebeurt dit gewoon uit jaloezie dus ik probeer het maar als compliment te zien.


En dan voor iedereen die nieuwsgierig was, de foto’s in volle glorie!:

Ik wil nog even benadrukken dat alle rechten, foto’s en informatie uit dit artikel aan mij toebehoren. Kopiëren hiervan is NIET toegestaan! Mocht je er meer over willen weten kun je een reactie plaatsen of contact met mij opnemen.


Meer interviews:
Jessica vertelt over huiselijk geweld
Johan over anale zelfbevrediging
Mannen over hun eerste keer
Mannen over one night stands

Please follow and like us:

12 gedachten over “Interview: Grootste piemel van NL

 1. was toch ff nieuwsgierig en je blog gelezen,. maarr damnnn dat is extreem,. heb ook zo kameraad die kreeg gewoon meiden alleen daardoor en de meiden gaven het gewoon aan elkaar door dat ze met hem af moesten gaan spreken haha ik zou het zelf niet willen ben blij met wat ik heb haha

 2. Echter is zeer te twijfelen aan de echtheid van de foto's omdat die veel te vinden zijn op veel sites waarbij er zeker in het tweede geval ook andere foto's bij zijn van die persoon, en gaat hierbij duidelijk om iemand uit het buitenland. En is daardoor nog duidelijker te zien dat het hier ook nog eens gaat om verschillende personen op beide foto's.

  1. De constatering zoals eerder benoemde is gebaseerd op een, in eerste instantie, minimalistisch (vrij basaal) onderzoek op internet. Waarbij blijkt dat een van de foto's uit een serie komt. Door andere foto's uit die serie valt al af te zien dat de andere foto niet overeenkomt met die persoon. Zeker als je nog even wat verder doorzoekt buiten de basale zoekprogramma's om. Als je daar nog verder in wilt gaan kun je zelfs de bronnen gaan zoeken en kom je vanzelf bij hele exacte data dan wel informatie uit, maar dat is echt teveel gedoe om een punt te maken. (En ook een wat ongebruikelijk bronmateriaal, wat het onderzoek ook snel deed stoppen. En het gaat hier natuurlijk niet om wereldschokkende 'feiten' of onderzoeksresultaten) Het moge niet verrassend zijn, en ook verder ongetwijfeld niet heel boeiend, dat ik het gehele verhaal nu redelijk in twijfel trek. Nog losstaand van de reactie en de immers zeer beperkte waarheidsbevinding die dus ook weinig (lees: geen) opheldering of inzicht geeft. Maar om wel met een positief punt te eindigen vind ik sommige passages in het verhaal wel heerlijk ironisch als je die in mijn context plaats. And I am a sucker for irony! Dus met een glimlach neem ik afscheid…

  2. 27-08-14 10:49
   Bedankt voor je kritische noot.
   De foto's zijn niet door mij zelf gemaakt en de persoon wenst onbekend te blijven, maar geloof me, ik weet wie het is en dat deze foto's daadwerkelijk 100% echt zijn. Persoon is ermee bekend dat zijn foto's veelvuldig worden gebruikt (misbruikt) en verspreid. Ik vind het erg knap dat je van dermate beperkte foto's meent te kunnen vaststellen dat het om verschillende personen gaat.

   24-03-15 18:31
   Tja anoniem, ik ga niet aan de gang blijven. Ik heb met eigen ogen deze enorme jongeheer gezien, dus ik denk dat dat net iets meer telt dan jouw conclusies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.