Howto: Vingeren voor Beginners

Orgineel van Svetlana Ivanova, auteur van SexSecrets aangepast door moi!

Vingeren kan heel erg fijn zijn voor een meisje, je kan haar zelfs laten klaarkomen. Aan de andere kant, als je het niet op de juiste manier doet gebeurt er helemaal niks, of erger, je doet haar pijn. Nu is vingeren geen hogere wetenschap, maar gewoonweg je vingers in dr poes stoppen is ook niet helemaal de bedoeling.

Om het wel goed voor elkaar te krijgen en haar happy te maken hierbij vijf tips!
1. Warming-up
Simpelweg je hand in haar slipje stoppen gaat haar niet happy maken. Zorg dat ze eerst in de mood komt door haar op te warmen. Zoenen is altijd een goed begin, speel een beetje met haar borsten, streel haar rug, billen en de binnenkant van haar dijen en ga dan langzaam naar haar vagina. Over haar slipje heen strelen is hierbij de eerste stap om haar nog warmer te draaien, tevens is het handig aangezien je haar hier geen pijn mee kunt doen!

2. Bevoel haar vulva
Even een korte uitleg van onze poesjes (vulva): Je hebt de labio majora (buitenste schaamlippen), daartussen zitten de labia minora (binnenste schaamlippen). Deze binnenste schaamlippen kunnen uitsteken of juist verstopt zitten in de buitenste. Alle vormen en maten zijn normaal zoals ik wel vaker heb laten zien, belangrijker om te weten is dat deze behoorlijk gevoelig zijn. Ja ze rekken, nee eraan trekken is niet de bedoeling.

Belangrijk is dat je zorgt dat ze nat is. Waarschijnlijk heb je door stap 1 al wat nattigheid weten te veroorzaken, maar anders kun je wat spuug op je vingers doen (please, doe een beetje subtiel) of glijmiddel gebruiken.

Vervolgens ga je verder voelen. Als het nat genoeg is glij je zo tussen haar lippen door en zul je haar opening voelen. Er is een kleintje (haar plasgat) waar je ook echt niet in kunt en daaronder haar vagina (jup, eigenlijk is vagina puur en alleen dat gat), daar komen we zo op terug (stap 4).

Als je tussen haar lippen omhoog gaat, dus richting haar schaamheuvel voel je de clitoris, deze kun je een beetje vergelijken met een erwtje dat wat harder aanvoelt dan de rest en afgedekt wordt door de clitorishoed.

Zo nu weten je alles te vinden, op naar stap 3!

3. Masseer haar clit
Als het goed is heb je haar inmiddels nat, verspreid die nattigheid over haar lippen en clitoris door haar meer te strelen. Als je merkt dat je goed glijdt begin dan haar clit te masseren. Het beste kun je hiervoor kleine cirkelvormige bewegingen maken, eerst om haar clit heen, en dan steeds kleinere cirkeltjes tot je op haar clit zit. Twijfel je of het niet té is? Doe dan vooral langzaam en let goed op haar reacties. Hou het voor stap 2 zeker op langzaam en relatief grote cirkels, bij stap 4b komen we hierop terug.

4. Breng een vinger in
Door haar clit te masseren maak je haar nog gekker, zo staat ze letterlijk en figuurlijk open voor stap 4.
Doordat ze nu nog natter is (als je goed bezig bent), is het voor jou des te makkelijker om je vinger in haar vagina in te brengen. Ligt ze op haar rug, dan moet jij je handpalm omhoog hebben , je vingers heeeel lichtjes gebogen en ga niet dieper dan tot aan je tweede knokkel.

Begin rustig je vinger in en uit haar bewegen, merk je dat je wel wat ruimte overhoudt, probeer dan rustig een tweede vinger erbij te doen. Daarnaast kun je ook de vaginaopening mee masseren, een erg gevoelige plek voor sommige meiden.
Ben je al iets meer gevorderd kun je tegelijkertijd met je duim haar clit blijven masseren.

Hou haar in het oog hierbij! Haar lichaam en geluiden zullen je vertellen of je wel of niet goed bezig bent.
Doodstil en geen beweging betekent waarschijnlijk dat je haar niks doet, zachte (of harde) kreuntjes betekenen dat je goed bezig bent, plotseling naar adem happen kan betekenen dat je haar zojuist pijn deed, doe dan even rustig aan.
Veel meiden zijn te verlegen om je te vertellen wat je moet doen, maar als ze ergens om vraagt, doe het!

4b. Masseer haar clit
Mocht je dat namelijk niet tegelijk met de vinger penetratie doen is dit je beste kans om haar te laten komen. Dus terug met je natte vingers naar haar clitje en maak die cirkeltjes om haar clit kleiner en iets sneller. Gebruik hiervoor niet zeg maar het uiteinde van je vinger, maar je vingertop. Het legt zich een beetje lastig uit, maar vergelijk het met typen, als het goed is zet je ook niet je vinger loodrecht op de toetsen.

5. Laat haar komen
Als je op dit punt bent zal zij waarschijnlijk niet meer compleet stil liggen en waarschijnlijk haar heupen tegen je hand aan bewegen. Probeer op de juiste plek te blijven en haar bewegingen zo op te vangen. Daarnaast kun je dus sneller gaan om de spanning die zij nodig heeft om te komen, op te bouwen. Een ritme aanhouden zorgt ervoor dat zij des te sneller zal komen. Dit kun je merken aan het feit dat haar vaginale spieren zich zullen aanspannen (het wordt strakker), veel meiden spannen daarnaast hun beenspieren en kunnen horen aan haar gekreun. Blijf doorgaan tot dat ze komt. Dit kun je niet missen, haar lichaam zal schokken en haar vagina zal meermaals samentrekken.

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist je chick met succes gevingerd!

Extra tip! Als ze komt, trek dan niet meteen je handen van haar af. Je kunt of heel langzaam doorgaan, of je hand tegen haar vulva/clit aandrukken voor extra spanning.

Wil je door naar de volgende stap, lees dan hier hoe je kunt beffen als een baas!!

Please follow and like us:

1 gedachte over “Howto: Vingeren voor Beginners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.