How to: Laat je vriendin Squirten + Video!

Vrijwel iedereen heeft er weleens over gehoord en het is regelmatig te zien in de porno, waar ik het over heb? Squirten, spuitende vrouwen vrouwelijke ejaculatie, wat jij wilt.

Een techniek die aan te leren is met een hoop oefening en geduld. En gelukkig hebben jullie om! 

Dus, wil jij je vriendin eens flink verrassen? Of heeft zij er weleens naar gehint? Leer dan hier hoe het moet. P.s. (single) dames, ook jullie krijgen tips om het zelf te proberen!


Ik wil van te voren even aangeven dat een aantal dingen zeer belangrijk zijn:

Punt 1. Geduld is een van de allerbelangrijkste dingen om een aantal redenen. Niet iedere vrouw lukt het om bij de eerste keer oefenen meteen te spuiten, wat zeg ik, vrijwel geen vrouw. Daarbij heeft de een er meer stimulatie (dus langer de tijd) voor nodig en ten slotte is ongeduld altijd te merken, dit legt druk op je vriendin waardoor zij zich minder zal kunnen ontspannen, en laat dat nou net punt 2 zijn.

Punt 2. Zorg ervoor dat je chick ontspannen is. Alleen dan zal ze zich ook daadwerkelijk durven laten gaan. Aangezien er een plas gevoel zal optreden schrikken de meeste vrouwen, zeker als ze niet voldoende ontspannen zijn zullen ze zich dan niet meer laten gaan, en dan kun je dus fluiten naar je fonteintje.

 

Voorbereiding:

  • Knip je nagels!
  • Houdt wat handdoeken bij de hand, just in case en laat je vriendin van te voren naar de wc gaan.
  • Voorspel. Zorg dat jullie beiden ontspannen maar opgewonden zijn, dus doe voorspel, voor veel vrouwen helpt het als ze al een (aantal) keer zijn klaargekomen. Dan is de G-spot namelijk al wat opgezet en daardoor veel gevoeliger voor stimulatie.
  • Kies je houding. Er zijn een aantal posities mogelijk, als vrouw kun je op je knieën zitten of op je rug gaan liggen, als je als man er maar goed bij kunt en je arm niet hoeft te verbuigen als een malle. Daarnaast is het handig als je de mogelijkheid openhoudt om met een hand op de buik te kunnen drukken (jij/zij zelf).

 

Aan de slag!

In mijn voorbeeld ga ik er even van uit dat je vriendin op haar rug op bed ligt. Als het goed is zijn jullie beiden ontspannen en flink opgegeild, zorg dat je naast of tussen haar benen in kunt zitten en breng (evt met glijmiddel) je middel- en ringvinger ongeveer 3-5 centimeter bij haar naar binnen, met je handpalm naar boven gericht.

Je andere hand leg je op haar schaambeen, hiermee kun je langzaam meer druk gaan uitoefenen naarmate zij dichterbij komt.

Als je dan aan de binnenkant naar de kant van haar buik toe voelt, voel je als het goed is een ribbelig deel van de vagina (de G-spot dus).
Maak nu met je vingers een “kom hier” beweging, of hou je vingers als een soort haak en beweeg vanuit je elleboog.

Bouw het steeds meer op, afhankelijk van haar reactie op jouw stimulatie en dat kan heel snel gaan.

Naarmate zij dichterbij komt zal ze beweeglijker worden, of juist erger aanspannen en een soort plasgevoel krijgen. Veel vrouwen durven zich hier niet overheen te zetten en stoppen dan, zorg dat ze zich blijft ontspannen, eventueel kan ze alsnog voor de zekerheid naar de WC gaan waarna jullie gewoon weer verder kunnen (hoe vaker je pauzeert, hoe heftiger een orgasme wordt).

Anyway.. Des te dichterbij jullie komen, des te sneller moet jij bewegen en des te meer druk moet je vanbinnen zetten, zorg ook voor voldoende druk met je andere hand en dat is het eigenlijk. Zo gauw zij zich overgeeft en de controle verliest zal zij spuiten (-d klaarkomen). Voor de een is dit heftiger dan de ander.

Zijn jullie al een tijdje bezig, maar is het net niet genoeg? Stimuleer dan de clitoris mee terwijl je haar vingert, dit kan zij eventueel ook zelf doen.

Mocht je vriendin zich nou echt niet over dat plasgebeuren heen kunnen zetten, doe het dan eens in de douche of bad, vaak haalt dat de ergste angst wel weg.

 

Deze meneer doet het jullie voor; NSFW!


Nog even voor de duidelijkheid, hoewel het vaak spuitend klaarkomen wordt genoemd, is klaarkomen niet nodig. Squirten kan onafhankelijk van het orgasme voorkomen en is dus NIET hetzelfde als klaarkomen, net zoals dat bij jullie mannen ook niet hetzelfde is maar wel meestal samengaat!

 

Voor de (single) dames die dit gelezen hebben en ook graag willen spuiten maar oftewel geen mannen bij de hand hebben of het zelf willen oefenen eerst, koop een speciale G-spot vibrator aangezien de hoek die je moet maken vrijwel onmogelijk is om echt vol te houden tenzij je ervaren bent en houd zelf je hand op je schaambeen om tegendruk te geven. Enjoy!

 

Ergens op internet kwam ik de volgende stap tegen:

Spuitend klaarkomen tijdens de seks:
“Het meest geschikte standje is dat de vrouw op de man zit. 
Gezichten naar elkaar toe. Man trekt knieen op; de vrouw legt
haar handpalmen op de knieen van de man teneinde zich goed vast te houden. 
Duw je linkerhand tegen de vagina en je rechterhand tegen de billen.
Schuif de vrouw met stevige korte bewegingen van voren naar achteren
over je pik tot ze spuitend klaar komt. Ja, dit lukt echt na even oefenen!”
 
Mocht jij ook tips hebben laat het dan vooral weten!

Wikipedia over Female Ejaculation

Wie gaat er oefenen? 😀

 

Please follow and like us:

1 gedachte over “How to: Laat je vriendin Squirten + Video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.