How to: Krijg een kus op de eerste date

Het lijkt misschien een raar onderwerp naast alles wat ik hier al besproken heb, toch is een eerste kus nog steeds niet zo makkelijk als het lijkt. Het blijft toch altijd een beetje moeilijk, want wie moet er beginnen? En hoe weet je zeker dat de ander het wilt? 

Het wordt nog steeds opgevat als een dikke afwijzing wanneer de een het probeert en de ander het niet wilt. Maar ook als de ander het wel wilt, gaat het nog vaak genoeg mis, waardoor die kussen op mondhoeken, wangen, oren of in de lucht belanden.

Kortom, de eerste kus verdient aandacht en voorbereiding, vandaar bij deze mijn tips om jouw eerste kus wel perfect te krijgen!

1. Rustig aan
Voel je vooral niet verplicht om te zoenen op de eerste date. Niet iedere vrouw wilt gekust worden en kan dit opvatten als een teken dat je te hard van stapel wilt lopen.
Voel de situatie een beetje aan wat dit betreft. Wanneer je in de loop van de date wat meer lichaamscontact hebt gehad en een aantal momenten van een bepaald oogcontact heb je meer kans dat zij het ook wilt, dan wanneer er nog steeds een behoorlijke afstand tussen jullie is.2. Creëer het moment
Een eerste kus zal veel eerder plaatsvinden wanneer jullie alleen zijn dan in een publieke omgeving. Zorg er dus voor dit moment te creëren door bijvoorbeeld na een etentje te wandelen of maak een ritje met de auto. Zorg voor een rustig, relax gesprek op dat moment. Midden in een lachbui haar plotseling zoenen zal haar eerder laten schrikken.3. Creëer wat lichaamscontact
Door bijvoorbeeld een arm om haar heen te slaan, haar hand vast te houden, je hand op haar been te leggen, wat dan ook. Door haar reactie hierop (van je vandaan, blijven of naar je toeleunen) zal je vertellen hoe ver zij op dit moment is.

4. Kijk haar aan en complimenteer haar/zeg iets liefs
Door haar aan te kijken en haar reactie daarop zul je weten of je kus gaat lukken of niet. Wanneer zij meteen wegkijkt zal ze waarschijnlijk of niet durven of niet willen. In beide gevallen kun je het beter vergeten, ongeacht welke van de twee het is, ze is er dus niet klaar voor. Kijkt ze jouw ook aan en/of lacht ze je toe? Dan staat ze eerder open voor jouw kus.

5. Leun naar haar toe, maar niet helemaal 
Als deze kus gaat gebeuren, is dit de perfecte inleiding. Als je een klik hebt met haar, hoeft zij alleen nog maar het laatste stukje in te vallen voor jullie kus. Als zij echter wegdraait, dan is het gevoel is niet wederzijds. Houd in gedachten dat dit niet betekent dat ze niet in je geïnteresseerd is, het kan zijn dat ze gewoon niet zoent op de eerste date. Lach er samen om, wees geduldig en volg dezelfde stappen de volgende keer.

6. Take it slow!
Als het wel gelukt is, gefeliciteerd! Begin rustig aan en houdt de eerste kus kort. Er zullen er, als alles goed is gegaan, nog vele volgen en ook hiermee geef je aan niks te willen overhaasten.

Een kus op de eerste date met het juiste meisje kan betekenen dat je nooit meer een eerste kus zult hebben, omdat het zou kunnen leiden tot een onvergetelijke en duurzame relatie. Gebruik deze tips om ervoor te zorgen dat jullie perfecte, eerste kus zal worden herinnerd als het beste deel van jullie eerste date.

Nieuwe posts iedere vrijdag, cause Friday is my second favorite F-word 😉

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.