How To: Het snelste een kindje maken

Zwanger worden is zo makkelijk nog niet, ook al lijkt het met alle tienerzwangerschappen soms wel zo. Zowel haar als zijn lichaam is uitgerust met een aantal trucjes om zwangerschap te bevorderen. 
Lees hier 6 tips om de kans op zwangerschap te verhogen!

“Om zwanger te worden zijn het mannelijk orgasme en de juiste dagen van de maand natuurlijk een must.
Maar ook het feit dat de vrouw klaarkomt, dat de seks spontaan en stomend is en hoe vaak je het doet, bepalen hoe snel je een kindje maakt.
De natuur heeft het allemaal niet voor niks bedacht………”

1. Hoe natter de poes, hoe beter!
Als een vrouw opgewonden is scheidt zij vaginaal vocht af. Een vochtige vagina maakt het voor zaadcellen gemakkelijker om naar de eicel te zwemmen. Neem geen glijmiddel als dit niet nodig is. Veel middelen hebben namelijk een zaaddodende werking. Er zijn glijmiddelen op de markt die de vochtigheid, de zuurgraad en het zuurstofgehalte van de vagina bevorderen en zodoende ‘snel zwanger worden’ gemakkelijker maken.

2. Zorg dat de dame komt!
Het spreekt voor zich dat het hele feest niet doorgaat wanneer de man niet klaarkomt. Het mannelijk orgasme en daarmee de zaadlozing is immers nodig voor bevruchting. Dat het vrouwelijk orgasme ook bevorderlijk is voor snel zwanger worden, is echter niet zo bekend. Een vrouwelijk orgasme zorgt ervoor dat de baarmoeder zich samentrekt en het zaad richting de eicel stuwt. De baarmoeder vangt meestal zo’n 65% van het mannelijke zaad op. Door een orgasme wordt die kans groter. De samentrekking geeft een extra stimulans aan het sperma waardoor de zaadcellen meer kans maken om een eitje te bevruchten.

3. Zorg voor Goede seks
Stomende, spannende sekspartijen (ookwel gourmetseks genoemd) zijn de ideale vruchtbaarheidsboosts voor zowel de eicel als de mannelijke zaadcel. Dat blijkt uit een Britse studie.
Opwinding verhoogt de kans op bevruchting. Hoe langer een man opgewonden is alvorens de zaadlozing of ejaculatie plaatsvindt, des te beter de kwaliteit van het zaad. Hoe langer de vrouw opgewonden is, des te ‘natter’ zij wordt en des te makkelijker het zaad zich kan voortbewegen (zie 1). Kortom: als je snel zwanger wilt worden, moet je dus goede, opwindende seks te hebben!

4. Heb 3 tot 4x per week seks!
Hoe vaak je seks hebt speelt een belangrijke rol bij snel zwanger worden. De kwaliteit van mannelijke zaadcellen is doorgaans het beste als er niet te veel, maar ook niet te weinig zaadlozingen plaatsvinden. Elke 2 tot 3 dagen seks is een goed uitgangspunt. Zodoende wordt zaad vaak genoeg ververst en is er voldoende tijd om goed zaad aan te maken. Als je elke 2 à 3 dagen seks hebt, is de kans groot dat je snel zwanger wordt.

5. Houd je ballen koel!
Warme testikels maken de spermatozoïden sloom. Het is dus belangrijk om als man geen strakke, en daarmee warme broeken te dragen. Daarnaast is het belangrijk dat het materiaal voor ‘de nazaten’ vers is en dus ademt. Het is een aanbeveling voor mannen om eerst te masturberen en klaar te komen alvorens voor ‘de echie’ te gaan.

6. Doe het ouderwets op zn missionaris!
Het klinkt niet meer van deze tijd, maar het missionarisstandje is nog steeds dé positie voor bevruchting. De vrouw ligt op haar rug met haar benen wijd, knieën gebogen en voeten stevig op het bed. De man ligt boven op met het gezicht naar haar toe. De vrouw ligt zodoende met de vagina naar beneden gericht, dus het zaad beweegt zich eenvoudiger richting de baarmoederhals.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.