How To: Deep throating, slik hem helemaal in!

Een tijdje geleden bedacht ik me dat ik mijn vriendje eens wilde verrassen met wat nieuws, deep throaten. Alleen zijn er een aantal dingetjes waardoor dat nog niet zo makkelijk is als het misschien lijkt.

Zo is je lichaam (keel) hier eigenlijk niet echt op gebouwd en vergt het nogal wat oefening. 
Gelukkig voor hem (en jullie) geef ik niet snel op.

Inmiddels ben ik er wel achter hoe en wat en natuurlijk deel ik die wijsheid graag met jullie!


Wat is deep throat?
Laten we eerst eens beginnen met wat deep throaten nu eigenlijk is. Deep throat is een techniek waarbij de gehele lengte van de erecte penis in de mond wordt genomen. Voor een man is deep throaten extra stimulerend vanwege de dichte ring, gevormd door je keel, om de gevoelige onderkant van zijn eikel. Aangezien de gemiddelde penis langer is dan de gemiddelde mond diep vereist deep throat het onderdrukken van de kokhalsreflex om de penis dieper in te kunnen slikken. Je moet volledige controle hebben over de spieren in je keel en je tong zo plat mogelijk houden om hem zo diep mogelijk in je mond te krijgen zonder pijn de lijden.

Dit klinkt redelijk zwaar, moet je persé deep throaten?
Nee hoor. Ik heb jullie al eerder de uitgelegd hoe je de beste pijpbeurt kunt geven en voor de meeste mannen is dat al meer dan voldoende. Mochten jullie toch een stapje verder willen gaan, kun je het altijd eens proberen. Dit kun je zelf met bijvoorbeeld een banaan of dildo of wat dan ook met dezelfde vorm en lengte. Dan weet je meteen of het iets voor je is.

Kan iedereen het?
Zover ik heb kunnen vinden zou iedereen het in feite kunnen met two maars. 1. Als jij (als gever) een klein mondje hebt en kleine keel en hij heeft een enorme piemel dan gaat het waarschijnlijk niks worden. 2. Als je een heel gevoelige keel hebt dan zou het weleens dermate pijnlijk en moeilijk kunnen zijn dat je het beter kunt laten.

Wat vinden mannen ervan?
GEIL! Natuurlijk is er een enkeling die het niks zal vinden en het overgrote deel is al blij dat je hem pijpt en zullen het zeker niet eisen 😉

Oké oké ik weet genoeg vertel me, hoe doe ik het?
Oké rustig, laat ik je eerst op drie belangrijke dingen meegeven.
Wat als eerste belangrijk is, is dat zijn penis helemaal nat is. De penis zal veel makkelijker in je mond en keel glijden wanneer deze helemaal glad is van je spuug. Om meer speeksel aan te maken neem je zijn penis zo ver mogelijk in je mond en zuig je er een beetje aan om hem in ieder geval voor een aantal seconden daar te houden. Achterin je keel is je speeksel namelijk wat dikker en door de penis hier te hebben zal er nog meer speeksel aangemaakt worden. Als je dat een aantal keer gedaan heb zul je een behoorlijke lading hebben om zijn pik helemaal nat mee te maken.

Dan het tweede wijst meteen op het probleem van deep throaten. Onze lichamen zijn er namelijk niet voor gemaakt. Achter je tong, naar je keel bevindt zich een negentig graden hoek in je keel. Aangezien de penis hard en lang is zal die niet gaan buigen dus is het aan jou dit probleem op te vangen. Gelukkig zijn er een paar posities waarin je hiermee om kunt gaan; liggend op je rug op bed met je hoofd achterover gebogen over de rand, op je knieën met je hoofd naar achteren gericht naar het plafond en de moeilijkste maar een oplossing voor mensen die duizelig worden van achterover hangen, op je buik liggend met je gezicht naar zijn voeten. Deze posities zorgen dat je mond en keel een bijna rechte lijn maken waardoor het wel mogelijk wordt.

Ten derde is het belangrijk dat je straks niet eerst diep adem gaat halen. Hoe meer lucht in je longen/keel hoe minder pik erin past. Adem normaal en zorg dat je als je hem halverwege in je mond hebt, je nog wat lucht kan laten ontsnappen voor je hem helemaal in je keel duwt. Je hoeft hem daar ook niet een halve dag te houden, net als bij het gewone pijpen bepaal jij hoelang je hem in je houdt.

Laten we beginnen!
Begin met je tong tot je onderlip uit te steken om je achterkant meer plat te maken. Doe dan net alsof je gaapt om je keel meer open te zetten. Het plat maken van je tong en openen van je keel zorgt ervoor de kokhalsreflex tegen te houden en zorgt voor een grotere opening voor je penis.

Begin rustig, laat zijn hele penis in je mond en over je tong glijden. Als je een kokhalsneiging krijgt probeer dan om even te pauzeren zonder zijn penis weg te halen en begin na een paar seconden opnieuw. De een zal hiervoor meer oefening nodig hebben dan de ander.

Hij is nat, je ademt normaal, slikt hem steeds verder in en dan kom je op een punt, vlak voor hij je keel in kan dat je op een soort barricade lijkt te stuiten. Hier zul je net even iets harder moeten doorduwen (of hem laten duwen) om daaroverheen te komen. Ook kun je proberen om hem met je tong een beetje naar binnen te trekken. Hier geldt ook weer, als je moet kokhalzen beweeg dan even niet meer. Door deze stap een paar keer te herhalen zul je hem steeds dieper in je keel kunnen krijgen.
Tip: Door je ogen naar boven te rollen kun je tranen voorkomen.

 

Eigenlijk was het dat al. Zolang je dit nog niet helemaal in de vingers hebt kun jij het beste de diepte en frequentie van de penetratie bepalen. Op het moment dat je er beter aan gewend bent kun je meer passief zijn en hem de controle en beweging over laten nemen. Zeker als je op je rug ligt is dat makkelijker, plus hij zal ook je keel kunnen zien uitzetten en opzwellen naarmate hij dieper in je glijdt.

Waarschijnlijk zal je dit niet de eerste keer allemaal lukken. Mocht je het niks vinden hou het dat bij normaal pijpen maar vind je het wel leuk ga dan samen steeds verder en zoals met alles: Oefening baart kunst! Have fun!

Please follow and like us:

2 gedachten over “How To: Deep throating, slik hem helemaal in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.