Hoe lesbiennes seks hebben

Waarschijnlijk herkent iedereen deze foto wel, ondanks dat het alweer bijna 10jaar geleden is. De wereld was geschokt toen Madonna tijdens de opening van de MTV Video Music Awards van 2003 haar tong eerst in Britney Spears dr keel stak om daarna de amandelen van Christina Aguilera te onderzoeken.

In 2008 kwam Katy Perry met haar I kissed a Girl en we hebben genoeg gezien ook van Lindsey Lohan en haar vriendinnen. Kortom girl on girl action is hip, maar hoe doen lesbiennes het nou?

Tegenwoordig lijkt het ook bijna verplicht om als meisje bi te zijn, want laten we eerlijk zijn, dan heb je wel de aandacht van alle mannen. En is dat niet wat tienermeisjes met duckfaces willen? Aan de ene kant is dit fenomeen heel jammer ook voor de meiden die echt bi of lesbi zijn aan de andere kant helpt het toch bijdragen aan meer openheid en acceptatie wat homoseksualiteit betreft.Maar wat is lesbische seks nu eigenlijk?
Anyway voor de meiden die echt biseksueel of lesbisch zijn en nog geen ervaring hebben of voor diegene die er geïnteresseerd in zijn hier het antwoord op de vraag wat is lesbische seks?Als ik denk aan lesbische seks komt bij mij meteen deze scene uit South Park naar voren en ik denk dat dat bij meerdere mensen wel zo is. Gelukkig heb ik zelf wat ervaring op gedaan en een hoop (les)bi vriendinnen, die zo vriendelijk waren me even bij te spijkeren.

Eigenlijk is lesbische seks niet veel anders dan hetero seks. Iedereen wilt iets anders, niet iedereen heeft op de zelfde manier seks, dus waarom zou het voor lesbiennes anders zijn?

Handwerk en Orale seks
Het meest seksuele orgaan van de mens zijn je hersenen, want daar komt alle seksualiteit vandaan. Zoals alle koppels begint men met het voorspel en meestal is de eerste stap zoenen, knuffelen en strelen. De manier van zoenen is voor iedereen anders, de een wilt het zacht en sensueel terwijl de ander meer van speels en hard houdt. Een voordeel van lesbische zoenen is het feit dat je gezicht achteraf niet openligt van de baardstoppels 😉 Daarnaast kun je ieder deel van het lichaam bewerken met je tong en vingers. Zoals jullie eerder zagen bij mijn seksfeiten zijn er vrouwen die kunnen klaarkomen wanneer je op de juiste manier hun tepels zoent. Denk er wel aan, niet iedere vrouw houdt ervan als je haar borsten teveel aanraakt. Ook strelingen over het hele lichaam kunnen je zin in seks doen toenemen. Of dat nou zachtjes over haar buik of billen is of hard, krassend over haar rug, wat zij maar belieft.Vanuit hier kun je overgaan op orale seks. Vrijwel alle vrouwen kunnen klaarkomen door het zoenen, likken en strelen van de clitoris (beffen). Ik denk dat ik wel mag zeggen dat vrouwen onder elkaar betere orale sex hebben dan hetero’s (sorry jongens). Een fijne manier van orale seks is net als heterostellen, standje 69.
Dit kun je eventueel combineren met vingeren (penetreren of strelen van de vagina met de vingers). Ongeacht op welke manier een vrouw het liefste gevingerd wordt, ieder geeft de voorkeur aan schone handen met schone, liefst korte nagels.Wederzijdse masturbatie
Er zijn veel vrouwen die het enorm fijn en intiem vinden om wederzijds te masturberen. Lekker tegen elkaar aan in bed liggen, elkaar kunnen aankijken en tegelijkertijd elkaar genot brengen. Op deze manier kom je er ook heel goed achter wat de ander lekker vindt.

Seks-seks
Niet alle vrouwen houden van penetratie, maar voor diegene die het wel fijn vinden, en er wel van kunnen klaarkomen, bestaan er allerlei mogelijkheden, van vingeren tot speeltjes. Binnen vaste relaties maken genoeg lesbiennes gebruik van voorbinddildo’s of vibrators en ook hierin is ieder koppel weer anders. Bij het ene koppel is er een vaste dame die de ander altijd neemt, bij het andere koppel wisselen de dames af. Tevens bestaan er dubbele voorbinddildo’s die je niet alleen om- maar ook zelf inbrengt en waardoor beide dames tegelijk gestimuleerd worden.
Vibrators zijn er in verschillende vormen en maten, werken meestal maar voor 1 persoon tegelijk en hebben ook weleens extra hulpstukken om ook van buitenaf (de clitoris) te stimuleren. Later zal ik nog een keer ingaan op verschillende seksspeeltjes.
Scharen
We weten allemaal hoe het voelt om lekker tegen elkaar aan te wrijven en mekaar te voelen. Door het soort van droogneuken tegen elkaars bekken of been kan een vrouw voldoende gestimuleerd worden om klaar te komen. Dit kan door op elkaar te zitten (één persoon gestimuleerd) of door te liggen (beide gestimuleerd). Zover ik gehoord heb komt scharen niet heel veel voor en is het echt persoonsgebonden.
Anale seks
Ook lesbiennes kennen anale seks, van likken (baffen) tot penetratie, met de vingers of speeltjes en net als bij hetero stellen hangt dit geheel van de personen af. Met name koppels die al langer samen zijn of wat ouder wagen zich hieraan zover ik heb kunnen achterhalen.Conclusie
Zoals je ziet kunnen lesbiennes eigenlijk precies hetzelfde als hetero’s en is het allemaal afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Eigenlijk hebben de meeste lesbische koppels betere seks dan menig heterostel omdat ze veel meer intiem zijn, het niet zomaar snel snel kan en er meer ervaring/inzicht is door het eigen geslacht. Daarnaast is het echt zo dat vrouwen kunnen spuiten door G-spot stimulatie (vergelijkbaar met de prostaat bij een man) en meervoudig kunnen klaarkomen.
Wanneer je als vrouwen je handen en mond goed gebruikt heb je speeltjes in feite niet eens nodig, maar het is altijd leuk voor iets extra’s.

Op en aanmerkingen zijn altijd welkom 🙂
Please follow and like us:

1 gedachte over “Hoe lesbiennes seks hebben

  1. Kan ik wel begrijpen ja. Vrouwen begrijpen vrouwen nu eenmaal beter denk ik. Maar dat is misschien hetzelfde dat een man zelf lekkerder mastubeert dan dat een 2e persoon dit bij hem doet. Komt misschien ook omdat het een gevoelig deel van het lichaam is en dat men er dus extra voorzichtig mee is, bij jezelf kan je het aanvoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.