Grote penis verhoogt kans op vreemdgaan

Vrouwen gaan vaker vreemd als hun eigen man zwaar geschapen is. Uit een onderzoek in Kenia blijkt dat vrouwen lang niet altijd blij zijn met een flink apparaat en ze klagen dan ook over ongemakken en pijn tijdens het vrijen. 

In totaal interviewden de wetenschappers 545 getrouwde stellen en de uitkomsten daarvan publiceerden ze in PLOS One. Volgens de witte jassen zijn de onderzoeksresultaten verbluffend. “Iedere centimeter dat een penis langer is, vergroot de kans dat de vrouw haar plezier ergens anders gaat zoeken. Vrouwen associëren grote piemels met pijn en ze zijn dan ook bang dat ze niet optimaal kunnen genieten van de seks als hun partner een bovengemiddelde jongeheer heeft”, aldus de onderzoekers in het rapport.


Eén vrouw zei zelfs letterlijk wat de wetenschappers al vermoedden. “Soms is een penis zo groot dat hij gewoon niet goed in mijn vagina past. Het doet zo zeer dat ik wel op zoek moet naar een andere lover. Anders kan ik er nooit eens van genieten.”

Overigens was het doel van het onderzoek in eerste instantie niet om een discussie los te laten barsten over de gewenste penislengte. Ze hadden eigenlijk liever een beter inzicht in vreemdgaande vrouwen in Kenia gehad zodat er iets kan worden gedaan aan het groeiend aantal HIV-besmettingen.

Zover nu gezien gaven de vrouwen de voorkeur aan een penis van 5 inch boven die van 6 inch. (12.7 versus 15.2 cm). Vind het zelf best knap dat ze zn kleine piemels daar gevonden hebben hahaha.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/

Please follow and like us:

1 gedachte over “Grote penis verhoogt kans op vreemdgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.