Geef haar de BESTE orale seks ooit!

Mannen en blowjobs, onlosmakelijk met elkaar verbonden.. We weten wel hoe geweldig jullie die vinden om ons op onze knieën te zien en doen jullie graag een plezier. 

Jullie zullen inmiddels ook wel weten dat het voor ons ietsje moeilijker is, let’s face it, vrouwen hebben vaak net wat langer nodig en het is niet bepaald de meest charmante positie waarin we liggen.. Daarnaast is iedere dame natuurlijk anders, toch zijn er een aantal dingen die succes vrijwel garanderen!

Dus, voor wie de favor wil returnen; 

7 stappen voor de beste oral voor haar!
Stap 1. Get Comfortable!
Het eerste wat je moet weten over te gaan op je dame is dat als ze niet ontspannen is, ze er niet van zal kunnen genieten, not matter hoe goed je likt. “Een van de meest sexy dingen die een man heeft ooit tegen me zei was ‘get comfortable’ ‘zegt Los Angeles gevestigde sex expert en radiopresentator Lora Somoza. “De vrouw kan echt zitten met de vraag hoelang het zal duren voor ze een orgasme zal krijgen, en het gevoel om met een vent te zijn die absoluut geen haast heeft is ongelooflijk sexy.”

Dus laat haar merken dat je er net zo van geniet als zij en vertel haar dit ook. Complimenteer en speel, zodat ze bijna spijt krijgt dat als ze komt het over is 😉

Stap 2. Perfecte Positie
Waarschijnlijk weet je chick wel welke positie voor haar de meeste kans op succes creëert, maar als ze open staat voor suggesties, leg dan een kussen onder haar kont om haar bekken omhoog te tillen. Dit geeft je grote leverage, minder last van je nek -en haar een fantastisch gevoel. “probeer als ze op haar rug ligt haar knieën zo wijd mogelijk te houden (vandaar, not charming),” zegt Somoza. ‘hoe breder zij zich zo maakt, des te meer ruimte heb jij om overal goed bij te kunnen. “. Daarnaast zet je op die manier meer spanning op dat hele gebied, waardoor het extra gevoelig wordt.

Somoza benadrukt ook dat de man het zich comfortabel moet maken met een kussen om op te zitten, des te langer hou je het vol zonder blauwe knieën.

Stap 3. Tease met je tong
“Je moet beginnen in een plagerige manier in het begin. Een lichte lik van de tong op en neer is goed, het likken van de dijen als eerste en begin dan langzaam omlaag te bewegen (hap eens in de binnenkant van haar been), en de intensiteit en snelheid op te bouwen”, zegt ze. Bij de een zal dit sneller kunnen dan bij de ander.

Je zult meestal aan haar lichaam zien wanneer het te hard is (dan zal ze iets meer terugtrekken) of wanneer het meer mag (optillen bekken, of helemaal geen reactie omdat ze ligt te wachten tot ze wat voelt), wat ons bij punt 4 brengt:

Stap 4. Luister
Het is dus belangrijk om goed op haar lichaamstaal te letten, maar dan ook echt op alles. Van haar ademhaling tot hoe ze haar bekken beweegt. Wanneer je goed bezig bent zul je merken dat haar spieren meer gespannen raken, haar ademhaling versnelt of dat ze die juist heel erg inhoudt. Plotseling happen naar adem zal er eerder op wijzen dat je haar pijn hebt gedaan.

Mocht je dit moeilijk vinden kun je met haar een code afspreken. Als je dame echt comfortabel is zal ze zelf kunnen aangeven (harder/zachter/sneller/etc), maar als dat nog moeilijk is, vraag haar dan je bv te knijpen in je hand/arm wanneer het harder mag, dit is namelijk een van de moeilijkere dingen om aan te geven en bij pijn zullen de meeste dames automatisch auw roepen of wegtrekken van je tong.

Stap 5. Bzzzzzzzzz
Wees niet bang om haar vriendje op batterijen te laten meedoen. Een vibo kan de orale seks des te meer helpen. Aangezien de gemiddelde vrouw ongeveer 20 minuten nodig heeft om te climaxen heb je nog wel wat te doen.
Een speeltje erbij pakken betekent absoluut niet dat jij niet voldoende bent. Het beste kies je voor iets kleins dat makkelijk in de hand ligt zodat jij helemaal in control blijft. Tip van Somoza: “Zet de vibrator op haar clitje terwijl jij blijft spelen met haar schaamlippen, tip van mij: Draai het om en breng de vibrator in tegen haar G-spot/vagina wand achter haar clitoris.

Stap 6. De crescendo
De juiste opbouw van orale seks is als een crescendo. Zowel snelheid als druk moeten verhoogd worden. Sommige vrouwen houden meer van zij-naar-zij bewegingen, anderen van op-en-neer en anderen weer van ronddraaien. De een heeft focus op haar clitoris nodig, de ander meer bij haar vagina opening en schaamlippen.
Again, let hierbij op haar lichaamstaal en voer langzaam dus zowel snelheid als druk op.

Wat je volgens Somoza beter niet doet: “haar porren als een machine geweer, doen alsof je een ijsje eet of het alfabet schrijven..” Zorg voor een consequente beweging.

Stap 7. De finale
Als je merkt dat ze steeds dichterbij haar orgasme komt, ga dan door met wat je doet! Maar, het kan zijn dat het alsnog niet lukt en dat hoeft niet te betekenen dat jij iets fout doet. “Wees niet zo doelgericht en verstrikt in je eigen ego” adviseert Somoza. “Het enige doel dat je moet hebben is haar een fijne tijd bezorgen. Een van de meest sexy dingen die een man kan doen is laten merken dat zijn meest favoriete plek op de wereld tussen een vrouw’s benen ligt. Again, dat attitude dingetje”.

Zelf wil ik hieraan toevoegen dat als zij niet komt ondanks dat je het zo goed doet, praat er dan samen met haar over. Komt ze nooit, ook niet als ze het zelf doet? Of komt ze bij jou (als haar nieuwe partner) (nog) niet? In het laatste geval, zeg ik: Blijf oefenen! In het eerste geval is het aan jullie beiden, maar zeker ook aan haar om beter te ontdekken wat ze lekker vindt zodat jullie er samen een knallende finale van kunnen maken.

Tekst oorspronkelijk van Lora Somoza/Mensfitness, aangevuld door The WoManManual 

 
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.