Er zijn mensen die bewust besmet willen raken met HIV..

Manman, er zijn dingen die zelfs mij nog blijven verbazen: Herman (43) raakte door een ongelukje besmet met hiv en na ze allemaal afgelopen te hebben wilt hij nu waarschuwen voor die snoeiharde subcultuur van de HIV-feesten. 

,,Mijn telefoon liep vast toen ik ‘viral load: 1 miljoen’ op mijn datingprofielen had ingevuld.’’ Er kwamen tientallen verzoeken van mannen die seks met hem wilden om zelf geïnfecteerd te raken met hiv. 

Het artikel lees je via gelderlander.nl, ik vertik het een foto bij te voegen want, misschien niet helemaal professioneel van me vanwege zijn ‘slechte jeugd’ maar laten we eerlijk wezen; deze mensen teren op ONS geld!!

Kijk even in je eigen portemonnee, hoeveel euro daarvan gaat er op aan je ziekenfonds? Hoe hoog is je verplichte eigen risico? Die huisartsbezoekjes die uit de basisverzekering komen, gratis soa-testen voor risico groepen (waaronder homo’s), gratis AIDS remmers… Waar denk je dat geld vandaan komt?

Om nog te zwijgen van alle geld die hierdoor niet in de groepen (pyschisch of medisch) gestoken kan worden die het niet zelf lopen uit te dagen.

Dit is letterlijk ZIEK!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.