How to: De perfecte pijpbeurt

Het heeft een tijdje geduurd vanwege mijn tentamens, huiswerk en alle onderzoek dat hiervoor nodig was, maar daar is ie dan eindelijk: Het pijptopic. 
Beffen kon je al eerder leren hier en toen kreeg ik reacties van mannen en vrouwen, waarin om ‘pijples’ gevraagd werd. Dus bij deze.

Pijpen (oftewel Fellatio):
“Het stimuleren van de penis met je mond. Andere woorden zijn: afzuigen of orale seks. Pijpen is voor veel jongens erg opwindend. Door een jongen te pijpen, kan hij klaarkomen. (Sense, 2011).”

Niet iedere vrouw houdt van pijpen en misschien verrassend, ook niet iedere man houdt ervan om gepijpt te worden. Zelf kan ik er enorm van genieten om een man helemaal weerloos in mijn handen (nouja mond) te hebben. Nou wil ik absoluut niet opscheppen, maar tot nu toe heb ik nooit klachten gehad, dus buiten het uitgebreide onderzoek wat ik gedaan heb zullen veel tips uit mijn eigen ervaring komen.

Mijn onderzoek bestond uit mannen in mijn omgeving en online op verschillende fora vragen naar wat zij het lekkerst vonden. Verschillende sites afgaan (waaronder gay sites) en zelfs via ervaringen van een prostituee. Natuurlijk wil niet iedere man hetzelfde, net als dat niet iedere vrouw hetzelfde gebeft wil worden. Het is dus belangrijk om hier open en eerlijk over te kunnen communiceren. Als je het er (nog) niet met je partner eerlijk over durft te hebben let dan vooral goed op zijn reacties als manier van ademhalen, geluidjes, hardheid van zijn penis en spierspanningen. Bij deze in ieder geval een aantal tips and tricks.

Do’s
Begin:

– Vind je pijpen een beetje een vies idee probeer het dan eens onder de douche.
– Zorg dat jullie beiden comfortabel zitten of liggen. Staan kan leuk zijn, maar dan kan hij minder ontspannen en je knieën gaan zo helemaal naar de klote als je daar lang op zit.
Zorg dat je er zin in hebt en er zelf echt van geniet. Mannen kicken hier heel erg op. Ze genieten veel meer als jij hun overtuigend pijpt. De meesten hebben me zelfs gezegd dat ze liever niet gepijpt worden dan met tegenzin.
– Bekijk wat je in handen hebt. Heeft hij een besneden of onbesneden penis, helemaal glad of met veel aders en ruwe plekjes? In het laatste geval mag je iets ruwer zijn.
– Mannen zijn visueel ingesteld, dus laat ze zien wat je met ze doet. Kijk ze aan terwijl je hem dieper in je mond neemt.
– Begin rustig aan en vergeet je hand niet. Ga een beetje spelen door vooral je tong te gebruiken. Lik over de hele lengte of maak kleine zuigzoentjes op verschillende plaatsen. Neem dan rustig zijn eikel in je mond en laat hem er weer uit glijden, zo kun je steeds wat verder gaan en hem en je lippen steeds natter maken. Dit is erg belangrijk, vergelijk het maar met jezelf, jij wilt ook niet gebeft worden met schuurpapier. Houdt hem stevig in je hand, maar knijp hem niet fijn.

Eigenlijk moet je in het begin veel afwisselen. Laat hem af en toe helemaal uit je mond gaan en dan weer helemaal erin. Of eruit en focus dan op zijn eikel voor je hem weer helemaal in je mond neemt. Dit zorgt ervoor dat hij niet te snel komt en maakt hem nog gevoeliger.

Midden:
– Als je klaar bent met spelen en hij helemaal hard is kun je overgaan op een rustig ritme, op deze manier houd jij het lang vol en overstimuleer je hem niet meteen. Gebruik je hand aan het begin van zijn schacht en trek hem hiermee in hetzelfde ritme af. Probeer rustig te blijven ademen door je neus of hou je adem in en neem korte adempauzes.
– Gevoelige plekjes zijn onder meer de eikelrand, zijn plasgaatje en zijn toompje. Deze kun je stimuleren door er met je tong mee te spelen alsof je het eraf wilt likken.
– Vergeet zijn ballen niet. Je kunt deze zachtjes masseren of erop zuigen tussendoor. Wees hier wel voorzichtig mee want ze zijn erg gevoelig!
– Mocht je moe worden of pijn aan je kaken krijgen, kun je even afwisselen door hem af te trekken, zorg ervoor dat hij dan nat genoeg is zodat het niet stroef wordt opeens. Eventueel kun je dan wat glijmiddel gebruiken.

Einde:
– Naarmate hij dichter bij zijn hoogtepunt komt voer je het ritme op en stop je met spelen/plagen.
– SOMMIGE mannen houden ervan als je hun perineum of prostaat stimuleert, dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door zijn perineum te masseren, zijn kringspier te strelen of je vinger in zijn kont te duwen en zijn prostaat te stimuleren. Zeker tegen zijn orgasme aan kan dit net het beetje extra zijn dat hem over de rand duwt.
– Laat hem komen waar jij wilt. Als jij het niet in je mond wilt kun je hem bijvoorbeeld over je borsten of buik laten komen, of je laat hem op zijn eigen buik klaarkomen. Je kunt natuurlijk ook slikken, maar heb het er van te voren even over om ongemakkelijke situaties te voorkomen.
– Als je hem in je mond laat komen stop op dat moment met bewegen of ga heel langzaam verder tot hij echt klaar is.

Extra tips:
– Leer van porno en oefen op fruit.
– Heb schijt aan hoe het eruit ziet of klinkt. Je hoeft geen beautycontest te winnen terwijl je zijn lul zuigt! Plus mannen vinden het best geil als ze horen hoe je aan hun pik zuigt.
– Smaakt zijn sperma vies? Voer hem ananas en ander fruit, laat hem niet te vet eten en niet teveel roken.

Technieken
* Basistechniek
Bij deze techniek houd je de penis met je hele hand vast en neem je enkel de eikel in je mond. Laat de penis langs je lippen in de mond glijden en bevredig hem tegelijkertijd ook met je hand.

Beweeg je hoofd zodanig dat je lippen steeds over de eikel en met name eikelrand glijden. Na een tijdje kan je ook je tong gebruiken, maak dan draaiende bewegingen en geef kleine likjes op verschillende plekken waarna je je ritme opbouwt. Op deze manier kan je goed ontdekken wat zijn gevoelige plekjes zijn en wat hij lekker vindt.

* Tongtechniek
Hierbij gebruik je voornamelijk je tong. Het is de bedoeling dat je met je tong gaat likken vanaf de ballen en dan omhoog langs de penis tot je aan de eikel komt. Het lijkt net alsof je likt aan een ijsje of lolly en dat vindt de man bijzonder opwindend. Eenmaal je met je tong aan de eikel bent, geef je deze wat extra aandacht. Ga met je tong eerst zachtjes over de eikel en lik ook met het puntje van je tong onder of over de corona (Dit is de onderrand van de eikel, de plaats waar de schacht overgaat in de eikel). Bij deze techniek kan je ook het toompje (dit bevindt zich tussen de eikel en de schacht en fungeert als een spiertje, het is een streepje dat loopt tot op de top van de penis) bewerken. Succes gegarandeerd.

* Corona techniek
Hierbij neem je de penis helemaal niet diep in de mond. Het is de bedoeling dat je met strak gespannen lippen over en weer beweegt over de rand van de eikel. Deze techniek is helemaal niet zo moeilijk, maar het is niet makkelijk om de lippen strak te drukken en tegelijk te wrijven over de corona.

Je maakt bij deze techniek korte en snelle bewegingen. De schacht kan je dan ook bewerken met je handen voor extra plezier.

* Diepe techniek
Ook wel deep throat genoemd. Hierbij neem je de penis heel diep in de mond tot de plaats waar jouw huig zich bevindt. Bij deze techniek komt het erop aan om niet te kokhalzen, kun je het toch niet vermijden dan moet je bewust gaan slikken en even diep ademhalen. Voor deep throaten geldt dat je dit goed moet oefenen. Bepaalde posities helpen hierbij, zoals met je hoofd achterover hangen of door hem vanaf zijn buik te benaderen (naar zijn voeten gericht) in plaats van met je gezicht naar hem toe. Het allerbeste is om te zorgen dat de natuurlijke curve van zijn penis de curve van jou mond en keel volgt.

* Zuigtechniek
Deze techniek kan je het best toepassen tijdens of direct na het klaarkomen. Meestal vinden de mannen het minder prettig wanneer je tijdens het pijpen gaat zuigen. Wanneer de man klaarkomt dan vindt hij het heerlijk dat jij de rest van het sperma gaat wegzuigen. Zuig niet te hard aangezien het erg gevoelig is op dat moment.

* Olympische seks (een man meerdere keren laten klaarkomen):
De techniek is zo, dat je een perfecte cadans aanhoudt. Je maakt dat hij volledig stil ligt. Ook al komt hij, dan stop je nog niet of, wanneer hij je smeekt om even te stoppen, begin dan snel opnieuw met de penis zacht af te zuigen. Veel mannen kunnen zo tot tien keer na elkaar komen. Ze zijn zelf verwonderd van hun talent. Maar ze zijn dan wel volkomen uitgeput. Ieder orgasme wordt meer en meer intens tot het pijnpunt toe.

Don’t’s
– Pijp niet tegen je zin.
– Pijp niet onveilig als je niet weet of je partner gezond is of niet.
– Knijp hem niet fijn met je hand als je hem tegelijk aftrekt.
– Bedenk dat je tanden scherp zijn, dus let erop dat je niet met je tanden over zijn gevoelige delen gaat schrapen. Eventueel kun je je lippen om je tanden vouwen.

– Het kwam al naar voren bij de do’s maar nog even: zorg dat het niet te droog is!
– Als je al even bezig bent en hij dichtbij zijn hoogtepunt komt verander dan niet zomaar van techniek tenzij je zijn orgasme wilt uitstellen.
– Als je zuigt, zuig dan niet te hard! Dit is gevoelig, moeilijk vol te houden en beperkt je bewegingen. Probeer maar eens tegelijk hard te zuigen en snel op-en-neer te gaan…
– Weinig mannen houden van bijten of anale stimulatie. Als je niet zeker weet of je vriend hiervoor openstaat duw dan niet zomaar je vinger in zijn anus.

– Mannen vinden het niet geil als je zo gauw ze klaargekomen zijn in je mond naar de badkamer rent om t uit te spugen of je mond te spoelen. Laat hem dan liever of op je lichaam of zijn eigen buik komen, of zet een glas drinken naast het bed.
– Maak er geen gewoonte van. Dan is het niet meer speciaal en wordt het ook saai. Het is juist leuk als hij er des te meer naar verlangt.

Risico’s
Net als alle vormen van seks is pijpen niet zonder risico, zowel voor de pijper als de gepijpte. Er is een kleine maar AANWEZIGE kans dat je een SOA oploopt via orale seks. In het kort:
– De meest voorkomende SOA in Nederland is chlamydia, deze kun je zowel in je keel als in je geslachtsdelen hebben. wat betekent dat iemand met keel-chlamydia een ander kan besmetten, en iemand met chlamydia aan z’n pik iemands keel kan besmetten. Deze kun je niet doorgeven door zoenen btw. Syfilis en gonorroe worden op dezelfde manier doorgegeven.
Herpes en HPV (humaan papillomavirus) kan doorgegeven worden tijdens orale seks.
HIV kan overgenomen worden bij bloedcontact, dus als je wondjes in je mond hebt, of uit ongesteldheidsbloed van vrouwen.
Hepatites A, B en C. wordt overgegeven bij het likken van de anus.

Meer over Soa’s hier!
Toe aan iets meer uitdaging, check dan mijn How to; Deepthroat, slik hem helemaal in!
Nog even voor de zekerheid: van pijpen kun je NIET zwanger worden!

Mocht jij nog tips of opmerkingen hebben reageer dan vooral!

P.s. 14 maart is nationale steak and blowjob dag 😀

Relevante posts:
Katinka Polderman over pijpen: http://www.youtube.com/watch?v=YYFaV6N5X7g

Please follow and like us:

6 gedachten over “How to: De perfecte pijpbeurt

  1. Ik heb je blogspot een beetje door zitten neuzen en ik vind het echt goed dat je zoveel aandacht geeft aan seks en alles wat er om heen hoort, bij veel mensen is het toch een soort "taboe"

    Ik zal me morgen eens voor het forum aanmelden, ga zo door Elena, je hebt een site die ik regelmatig in de gaten ga houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.