De Macho Mojito oftewel de Sperma Mojito

Van PowNed.tv ‘Mensen drinken sperma’
Uitgekeken op altijd maar dezelfde mojito? Een beetje sperma geeft uw drankje een frisse twist!

Sperma bevat veel eiwit en is op veel locaties vers verkrijgbaar. Met het onlangs gepubliceerde receptenboek Semenology, The Semen Bartender’s Handbook in de hand – en een puddingbuks in de andere – mixt u binnen de kortste keren zaadcocktails van ongekend niveau.

Lees verder voor meer en het recept voor de Macho Mojito.


Semenology is de meest recente publicatie van de Amerikaanse auteur en zaadvreter Paul “Fotie” Phothenhauer, die eerder een op sperma gebaseerd kookboek publiceerde.
Phothenhauer, naar eigen zeggen gedreven door ‘een passie voor sperma’, roemt in interviews de ‘complexe en dynamische smaak’ van het witte wonderwater.

Dorst gekregen? Handen uit de mouwen en in het broekje!

Recept voor 1 Macho Mojito
Ingrediënten
3 cl bruine rum
verse munt
1 eetlepel suiker
1 eetlepel poedersuiker
1 cl limoensap
6 cl Spa Rood
Sperma naar smaak
Limoenpartjes
IJsblokjes of schaafijs

Instructies:
Mix het limoensap en de suiker. Knijp de muntbladeren zachtjes en bewerk met een mortier om de smaak voller tot zijn recht te laten komen. Voeg de rum toe en roer het geheel stevig zodat de muntbladeren bovenop komen te drijven. Voeg veel ijs en de Spa Rood toe.

Gebruik een melkklopper om geleidelijk poedersuiker aan het sperma toe te voegen totdat het een romig schuim vormt. Proef of u de juiste zoet-zout balans bereikt hebt.

Lepel het schuim langs de zijkant van het glas in het drankje zodat het sierlijk naar beneden druppelt. Sier het drankje op met limoenpartjes.

Hmmmm…proost!
Liked this? Than check this: 
Please follow and like us:

1 gedachte over “De Macho Mojito oftewel de Sperma Mojito

 1. Hallo Elena!

  Uw blog heeft onze aandacht getrokken vanwege de kwaliteit van de recepten. We zouden het leuk vinden als u zich zou aanmelden bij Volrecepten.nl zodat wij naar uw blog kunnen linken.

  Volrecepten.nl is een zoekmachine die de beste Nederlandse kooksites en blogs verzamelen van het internet. Enkele honderden blogs zijn hier al ingeschreven en profiteren van het verkeer die wij naar hun sites sturen.

  Om mee te doen met Volrecepten.nl, ga je gewoon naar http://www.volrecepten.nl/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten

  Breng ons een bezoek!

  Emilie
  Volrecepten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.