Dames, 5 gewoontes die je relatie kunnen verpesten

Niets mis met af en toe je liefde te betuigen: zeggen dat je van je lover houdt, een dikke knuffel af en toe, of nu en dan een cadeautje. Dat zijn de dingen die zorgen voor een liefdevolle relatie. 
Maar als je overdrijft, zal je relatie eerder overeenkomsten vertonen met het scenario van ‘How to lose a guy in 10 days’, zonder happy end weliswaar. 

Wil je jouw partner niet wegjagen? Dan ben je deze vijf gewoontes liever kwijt dan rijk.


#1 Je wilt voortdurend contact hebben
Je ontbijt vanuit 3 hoeken fotograferen en door snapchatten. Je moeder heeft gebeld, telefoontje naar je lief met uitgebreid verslag. Je teen gestoten… You get it, right?
Maar, maar hij is toch geïnteresseerd in mijn leven? Dat is hij zeker, maar sommige dingen kunnen best even wachten. Vertel het verloop van je dag ’s avonds als jullie gezellig op de bank hangen of ga lekker je vriendinnen ermee lastig vallen, daar zijn ze voor 😉

#2 Je sluit zijn vrienden buiten
Misschien vind je zijn beste vriend een beetje raar en heb je niets gemeen met zijn vrienden van de scouting (oh god, bestaat dat nog?). Om maar niet te spreken van zijn oude, niet te vergeten knappe, buurmeisje die hem gevraagd heeft voor een kopje koffie.. want je gelooft maar niet dat vriendschap tussen mannen en vrouwen kan.
Toch is het niet goed voor je relatie om duidelijk je afkeur te laten blijken. Als je jouw lief ontmoedigt om met hen om te gaan, zeg je in feite dat hij een slechte smaak heeft. Zou jij het fijn vinden als hij jouw bff een aanstellerige bitch vindt?
Dit geldt natuurlijk ook voor familie, no matter hoe irritant zijn broer is en nee, ook niet als zij niet wél vervelend doen. Be the bigger (wo)man!

#3 Je zoekt 24/7 bevestiging
Hij heeft al een halfuur niet meer gezegd dat hij van je houdt, zou hij bij je weg willen? Hij zegt niets over je nieuwe jurkje, hij vindt je zeker te dik?
In het begin van een relatie kan hij je onzekerheid nog schattig vinden, na verloop van tijd wordt het ronduit irritant. Mannen willen confident women 😉

#4 Jullie doen ALLES samen
Wanneer was de laatste keer dat jullie nog eens iets apart deden?
Als het antwoord het toiletbezoek van vanochtend luidt, spenderen jullie te veel tijd samen. Doet me denken aan het newly weds koppel waarvan de vrouw persé een dubbele douche wilde om standaard samen te douchen…
Elkaar een beetje missen maakt de liefde juist sterker.

#5 Je laat alles vallen voor je lief
Als je beste vriendin belt om op vrijdagavond samen iets te gaan doen, heb je geen tijd. Niet omdat je lover en jij iets speciaals gepland hebben, maar omdat je maar 5 van de 7 dagen afgelopen week samen op de bank hebt gehangen… Please, don’t, zie ook punt 4.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.