Beginnend met W-X-Y-Z

Waterseks, Watersport, Webcamseks, Witte bultjes, Witte vloed, Zaadballen, Zaadcellen,  Zaadlozing, Zelfbevrediging, Zwangerschapssymptomen.


Waterseks
Ander woord voor Coitus a unda

Watersport
Ander woord voor plasseks

Webcamseks
Masturberen via de webcam terwijl je naar elkaar kijkt, of cyberseks hebt.

Witte vloed
Vagina afscheiding

Witte bultjes
Meestal talgklieren of Parelketting.

Zaadballen
Testikels

Zaadcellen Een zaadcel, spermatozoïde of spermatozoön (meervoud: spermatozoa) is de mannelijke haploïde geslachtscel. Afhankelijk van de levenscyclus van het soort worden de zaadcellen door haploïde organismen gevormd door meiose zoals bij dieren in de testes.
Een zaadcel kan een eicel bevruchten om een zygote te vormen, dat dan, afhankelijk van de levenscyclus, tot een nieuw organisme kan uitgroeien of zich meiotisch delen.
Bij mannelijke dieren worden zaadcellen in grote hoeveelheden gemaakt in de testikels en in het sperma bij de ejaculatie met miljoenen tegelijk uit het lichaam getransporteerd.
Een zaadcel kan in het lichaam van de vrouw gemiddeld 2 dagen overleven. Onder gunstige omstandigheden kunnen zaadcellen tot 6-10 dagen na coïtus in het lichaam van een vrouw overleven en soms nog langer!! Hierdoor kan bij een eisprong tot 7 dagen (of meer) na coïtus in sommige gevallen tot een bevruchting leiden.

Zaaddodende middelen
Het enige momenteel gebruikte zaaddodend middel is Contragel groen. Dit is een zaaddodend glijmiddel met melkzuur als werkzame stof. Rubber of kunststof kunnen door Contragel (Groen) niet beschadigd worden. Het is daarom veilig te combineren met condooms, pessaria, FemCap en erotische toys.

Zaadlozing
Zie ejaculatie. Wanneer je te snel klaarkomt zijn er een aantal dingen die je kunt proberen.
1. De knijptechniek.
2. De stop/start methode.
3. Het spannen of juist ontspannen van de bilspieren. 4. Het omlaag trekken van de ballen. 5. Bij het neuken kun je een speciaal condoom gebruiken van Durex: ‘Performa’. Hierin zit een middel dat de penis tijdelijk een beetje verdooft, waardoor je minder snel klaarkomt. Andere methoden en meer uitbreiding zal ik nog een keer in een blog beschrijven.

Zelfbevrediging
Zie masturberen

Zwangerschapssymptomen
Buiten het uitblijven van de menstruatie kan men nog een aantal symptomen hebben:
Hoofdpijn en vermoeidheid kunnen duiden op een zwangerschap, net als pijnlijke borsten en misselijkheid, ook wel zwangerschapsmisselijkheid genoemd. Daarnaast is ook versterkte geur- en smaakwaarneming een symptoom dat je zult ervaren als je net zwanger bent. De meeste van deze zwangerschapssymptomen zijn niet erg fijn, maar gelukkig zijn er veel dingen die je kunt doen om deze klachten te verlichten.
Dan zijn er ook nog symptomen die zich tijdens het verloop van de zwangerschap voordoen. Veel zwangere vrouwen zullen bijvoorbeeld last krijgen van blaasontsteking en aambeien. Maar ook bandenpijn en bekkenpijn komen regelmatig voor bij zwangere vrouwen. Pijnlijke borsten komen niet alleen voor in het begin van de zwangerschap, maar ook gedurende het verdere verloop van je zwangerschap. Tegen het einde van de zwangerschap kunnen er ook zwangerschapsstriemen ontstaan, door een snelle gewichtstoename gedurende het eind van de zwangerschap.
Ook hier kom ik nog op terug 🙂 Niet alles tegelijk.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.