Beginnend met Q-R

Qlaira, Raphe, Relatie therapie, Rimmen, Ringtechniek, Rukken, Russisch neuken.

Qlaira
Qlaira is sinds juni 2009 in Nederland verkrijgbaar en is de eerste en enige pil is die een natuurlijk (d.w.z. lichaamseigen) oestrogeen bevat, namelijk estradiol. Qlaira is een combinatiepil, en bevat dus ook een progestageen. In Qlaira is dat dienogest, dat speciaal is ontwikkeld om zoveel mogelijk op het natuurlijke progesteron te lijken.
Qlaira heeft een uniek 4-fasen doseringsschema. De verschillende concentraties van estradiol en dienogest zorgen voor het juiste effect op het juiste moment, net als bij de natuurlijke cyclus. De 26 actieve pillen hebben vier kleuren, die met de vier fasen overeenkomen.
Tenslotte is een voordeel van deze pil dat de strip behalve de 26 actieve pillen ook 2 niet-actieve (placebo) pillen bevat. Deze zijn wit. Je slikt dus gewoon door, waardoor de kans op te laat innemen afneemt. De strip geeft aan waar je moet beginnen en in welke volgorde je de pillen moet afwerken.

Raphe
Het lijntje wat mannen in het midden van hun balzak hebben, ontstaan door het aaneengroeien van de huid.

Relatie therapie
Systeemtherapie is een koepelterm voor alle methodieken en strategieën die gebruikt worden in de begeleiding en behandeling van gezinnen met allerlei psychosociale moeilijkheden.

Rimmen
Zie Baffen.

Ringtechniek
Een ringetje maken met je duim en wijs of middelvinger en die om de penis of balzak leggen. Om de penis bij het pijpen zodat hij niet te diep kan gaan, om de balzak (bovenin) om de ballen langzaam naar beneden te duwen wat makkelijk is voor theezakken.

Rukken
Zie Aftrekken, masturberen (mannen)

Russisch neuken
Zie Coïtus à mammilla

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.