Beginnend met K

Kamasutra, Kinky, Kittelaar, Klaarkomen, Klit, Klysma, Kont seks, Koorstlip, Koper spiraal, Kunstmatige inseminatie, Kunstvagina, Kut.

Kamasutra
Het belangrijkste Indiase leerboek over de kunst van de liefde. Het werd samengesteld door Vatsyayana, vermoedelijk in de tweede eeuw n.C. Het behandelt tot in bijzonderheden op didactische wijze vele onderwerpen op het gebied van de erotiek. Het boek was een handleiding voor (pas)getrouwde stellen om elkaar te ontdekken en plezier te verschaffen in een tijd dat gearrangeerde huwelijken de romantiek ernstig konden verstoren. Het leert de man om de vrouw die hij getrouwd is te behagen en zo haar liefde te winnen.

De Kamasutra bevat 36 hoofdstukken in zeven delen:

  1. Inleiding (5 hoofdstukken) – over liefde in het algemeen, de plaats ervan in het leven, en een indeling in soorten vrouwen.
  2. Over de seksuele eenwording (10 hoofdstukken) – een diepgaande verhandeling over diverse seksuele technieken, van kussen via voorspel naar orgasme, verder onder andere seksuele houdingen (standjes) en trio’s.
  3. Over hoe een vrouw te krijgen (5 hoofdstukken) – hofmakerij en huwelijk.
  4. Over een echtgenote (2 hoofdstukken) – hoe gedraagt zij zich.
  5. Over de vrouwen van anderen (6 hoofdstukken) – over verleiding.
  6. Over courtisanes (6 hoofdstukken)
  7. Over manieren zichzelf aantrekkelijk te maken voor anderen (2 hoofdstukken).

Kinky
Eigenlijk moeilijk te beschrijven en heel persoonsgebonden, wat voor de een normaal is is voor de ander kinky. Laat ik het anders zo zeggen, de dingen die tegen jou grens aan liggen of erover heen zijn kinky voor jou.

Kittelaar
Clitoris

Klaarkomen
Het krijgen van een orgasme.

Klit
Clitoris

Klysma
Een klysma (ook wel darmspoeling, klisteer, of lavement) is het inbrengen van een vloeistof in de darmen via de anus (darmspoeling). Een klysma bestaat uit een slang die in de anus dient te worden ingebracht, met daaraan vast een (knijp)zak en/of een installatie die het inbrengen van de vloeistof controleert.
Klysma’s kunnen om medische redenen worden uitgevoerd, maar ook voor seksueel plezier. Dit wordt klysmafilie genoemd. Om de darm te reinigen bestaat een klysma meestal uit lauw water. Circa 5-20 minuten na het klisteren ontstaat een hevige aandrang, waarna vloeistof en ontlasting naar buiten komen en de darm schoon is.

Kont seks
Anale seks

Koorstlip
Herpes aan de mond zie SOA‘s.

Koper spiraal
Anticonceptie middel: Het koperhoudende spiraaltje geeft een lichaamsvreemde reactie in het baarmoederslijmvlies (het endometrium), wat versterkt wordt door koper. Dit is een ontstekingsreactie zonder dat er sprake is van een infectie, die innesteling van het embryo tegengaat. Verder vermindert de beweeglijkheid van de zaadcellen.

Kunstmatige inseminatie
Kunstmatige inseminatie (KI) is een techniek om tot een bevruchting te komen wanneer de bevruchting niet door de geslachtsgemeenschap tot stand komt. Het woord inseminatie verwijst naar het woord semen, dat zaad betekent. Bij kunstmatige inseminatie wordt er sperma in de baarmoeder of baarmoederhals gebracht.

Kunstvagina
Een seksspeeltje voor de mannen waaronder fleshlights. Een zaklamp, maar ipv lamp een nepkut. Deze speeltjes zijn echter in alle vormen, maten en prijzen te verkrijgen.

Kut
Algemeen gebruik voor vagina.

Back to dictionary

Please follow and like us:

1 gedachte over “Beginnend met K

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.