Anale seks voor beginners

Op veelvuldig aanvraag eens wat meer over anale seks, voor zowel de mannen als de vrouwen. Natuurlijk pak ik dat wel goed aan dus heb ik het nodige uitgezocht om jullie de beste informatie te kunnen bieden.
Laten we eens beginnen met de belangrijkste dingen. Wat is het, hoe voelt het en voor wie is het? Daarna volgen 10 stappen voor een geweldige eerste anale keer.

Wat is anale seks?
In feite is het penetreren van de anus met wat dan ook anale seks. Daarnaast bestaat er ook orale-anale seks, beter bekend als anilingus of rimmen.


Doet anale seks pijn?
Het zou geen pijn moeten doen, als het dat wel doet ben je waarschijnlijk verkeerd bezig.

Waarom anale seks?
Voor zowel mannen als vrouwen geeft anale seks een ander, strakker gevoel. Daarnaast biedt het afwisseling en is het extra spannend omdat het niet de gangbare vorm van seks is. Je anus zit vol gevoelige spieren, zenuwen die met de juiste behandeling in vuur en vlam gezet kunnen worden. Voor zowel mannen als vrouwen is het mogelijk om anaal klaar te komen, bij mannen door prostaat stimulatie zoals we van Johan eerder hoorden, voor vrouwen door indirecte G-spot stimulatie of anaal.

Nu we dat gehad hebben over op de 10 stappen tot een geweldige eerste anale keer!
Als je de onderstaande 10 stappen volgt kun je ervan uitgaan dat je eerste keer anaal een plezierige ervaring zal zijn.

1) Word schoon. Het spreekt voor zich dat je, bij het seksueel stimuleren van een gebied dat gewoonlijk is gewijd aan eliminatie, ervoor moet zorgen dat het brandschoon is. Geniet van een ontspannend bad of een douche vooraf en reinig de omgeving grondig. Als je niet helemaal zeker bent over het, voor het eerst laten zien van je anus aan je partner, scheer of wax je dan van te voren. Je zult verbaasd zijn hoeveel meer ontspannen en zelfverzekerd dit je zal maken. Eventueel kun je een eigen klysma maken met een oude, schone shampoofles, gevuld met schoon water die je tegen je anus aan zet. Knijp nu in de fles om het water in je anus te krijgen en span je spieren om het binnen te houden. Dan zul je binnen no-time naar de wc moeten en alles eruit kunnen persen 😉 Dit herhaal je net zolang tot het water dat uit je komt helder is.

2) Overhaast het niet. Voorspel of normale seks kan bijdragen om je te helpen ontspannen. Anilingus (oraal-anaal contact) is een geweldige manier van “warming-up” voor de anus en kan zeer aangenaam zijn. Streel met je tong over de anus, lik in zachte, natte lijnen of cirkel eromheen, of ga met je tong langzaam en subtiel rond de rand. Laat het puntje van je tong in de anus glijden of gebruik je lippen om te zuigen of voor meer stimulatie.

3) Gebruik veel glijmiddel. Aangezien de anale regio niet zelfsmerend is, zijn anale smeermiddelen uiterst nuttig voor het pezierig en meer comfortabel maken van de penetratie. Op water- en siliconenbasis gebaseerde glijmiddel werkt goed met zowel latex en polyurethaan condooms. Veel stelletjes gebruiken liever een dikker glijmiddel (een “gel” in plaats van een “vloeibaar”) voor anale seks. Gebruik zoveel mogelijk smeermiddel. Je kunt echt niet te veel gebruiken hiervan.

4) Vingers eerst. De sluitspieren rond de anus zullen niet gauw iets toestaan binnen te gaan tenzij je klein begint en langzaam opbouwt. Breng glijmiddel aan op een vinger en steekt hem voorzichtig zonder te bewegen in de anus om haar te laten wennen aan het gevoel van iets in haar kont. Zodra ze hieraan gewend is kun je langzaam je vinger in en uit bewegen. Door voorzichtig te drukken op de buitenste anale ring kun je de anus oprekken, zie het voor je al een klok waarbij je van 1 naar 2 uur naar 3 uur gaat en zo verder. Als ze eenmaal hiervan geniet probeer dan een tweede vinger erin te laten glijden. Zorg ervoor dat je rustig aandoet, zij ontspannen is en je op elke vinger weer glijmiddel doet!

5) In de houding. Het kiezen van de beste positie kan het verschil maken tussen een pijnlijke of aangename ervaring. Hoewel doggie-style misschien wel de meest populaire anale seks positie is, is het niet per se de beste voor beginners. Missionaris positie (man boven, vrouw onder) zorgt dat de vrouw zich volledig kan ontspannen, waardoor penetratie veel makkelijker wordt.

6) Ga langzaam binnen. Als je klaar bent voor penetratie, gebruik je een of beide handen om je billen voorzichtig uit elkaar te trekken. Dit zal helpen om hem makkelijker en zonder te porren in je anus te laten glijden. Hij moet beginnen met langzaam en voorzichtig de punt van zijn penis in je anus te laten gaan. Vergeet niet dat het normaal is om wat ongemak of zelfs een lichte pijn te voelen omdat het je eerste keer is (net als met de eerste keer vaginale seks), maar als je veel pijn of ongemak voelt, vraag je partner dan om onmiddellijk te stoppen en ga even terug naar stap 4.

7) Ga dieper. Zodra je partner het topje van zijn penis heeft ingebracht, vraag hem dan om langzaam verder door te dringen in je anus. Dit betekent dat het 30 seconden tot vijf minuten kan duren voor zijn penis volledig binnen zal zijn. Diep ademhalen en hem vertellen wat je voelt zal helpen om jullie beiden ontspannen te houden. Ga zo door tot zijn penis volledig is ondergedompeld.

8) Bouw de vaart geleidelijk op. Zodra zijn penis volledig binnen is, is de sleutel tot het goede anale seks het variëren van de hoek, diepte en snelheid van de stoten en het geleidelijk opbouwen van de snelheid. Het spannen van je spieren in je anus kan de sensatie voor je vriend verbeteren.

9) Vergeet de rest van haar lichaam niet. Het stimuleren van andere delen van haar lichaam tijdens anale seks kan helpen om haar een meer ontspannen gevoel geven en zorgen voor een grotere kick voor jullie beiden. Terwijl je in en uit haar stoot kun je met je vingers bij haar clitoris. Ondanks dat het orgasme zal komen door de anale stimulatie zal vingeren leiden tot een meer intense seksuele ervaring.

10) Het einde. Onmiddellijk na de climax, kan zij zeer gevoelig zijn voor penetratie. Stoten of uittrekken van de penis moet zeer voorzichtig worden gedaan dan. Vergeet ook niet dat je na anale seks eerst moet wassen voor je een andere opening binnengaat.

Anale seks is een van de meest erotische en bevredigende seksuele handelingen die jij en je partner kunnen genieten. Het kan enige tijd duren om het precies goed te krijgen, maar als je deze 10 stappen volgt, zul je beiden veel plezier hebben bij het proberen. Het belangrijkste aspect van anale seks is communicatie, dus zorg ervoor met je partner te praten over je anale verlangens voor, tijdens en na je eerste sessie van anale seks.

Voor het hele (Engelse) artikel en meer zie hier.

Please follow and like us:

1 gedachte over “Anale seks voor beginners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.