Allerlaatste Kamasutrabeurs – DIKKE AFRADER!

Bewerking 30 september: Eerlijkheid gebied me te zeggen dat het een groot fiasco was! Nauwelijks aankleding, weinig stands, slechte shows en een lage opkomst met echt een bepaald type publiek zullen we maar zeggen…

De beurs bevind zich in de minime zaal 1 waarvan 70% is ingericht voor de seksplekken waar je uitgleed over het zaad. De enkele stands die er staan zijn echt totaal niet bijzonder (je gemiddelde Christine le Duc heeft een groter, interessanter aanbod). Om maar niet te spreken van de slechte, eentonige shows met artiesten die volgens mij liever thuis op de bank hadden gelegen als hun vieze pooier dat had toegestaan, want wat was dat een eng mannetje!! Een van de mannelijke artiesten speciaal voor de dames was zelfs zo extreem gay en lelijk dat ik even volledig de weg kwijt was over mijn eigen seksuele oriëntatie… 

En als klap op de vuurpijl staat vandaag pas in het nieuws dat de special guest Barbie niet aanwezig zal zijn. Ongetwijfeld zal ze doorhebben gehad dat niemand meer op het goedkope imago zit te wachten dat ze hard heeft proberen af te schudden met haar realityshows en moederschap. Maar dit getuigt des te meer van de slechte organisatie die al begint bij de parkeerplaats. Niks stond aangegeven dus misschien dom van ons, maar we hebben 20 minuten naar de juiste ingang moeten zoeken.. gelukkig stond de uitgang des te duidelijker aangegeven. Alleen weer zonde dat we een uur extra gerekend kregen voor het parkeren :s

Stoppen op je hoogtepunt, nou daar zijn ze al ver overheen als je het mij vraagt, goed dat het de laatste editie was, zonde van je hardverdiende geld. @Kamasutrabeurs neem vooral even contact op om een terugbetaling in orde te maken, dan ga ik lekker een dagje dierentuinen, valt meer te zien! alvast bedankt 🙂
Oorspronkelijke bericht: Volgens mij heb ik onder een steen geleefd of niet opgelet.. Eerst afscheid moeten nemen van Sensation White en nu zag ik de plakkaten door de stad die de FINAL kamasutrabeurs aankondigen!

KamaSutrA – The Final Edition

Meer dan een miljoen mensen hebben de KamaSutrA beurs sinds de oprichting in 2000 bezocht. Dit najaar valt echter het doek voor het grootste erotische lifestyle evenement in de Benelux. De laatste editie vindt plaats van 29 september t/m 1 oktober in hal 1 van de Jaarbeurs. Tijdens deze editie zal de Jaarbeurs in Utrecht nog éénmaal omgetoverd worden tot een erotische speeltuin voor volwassenen. We hopen een onvergetelijke indruk achter te laten bij ons publiek. De voorverkoop voor ‘The Final Edition’ van de KamaSutrA beurs is al een aantal weken van start gegaan. Er zijn slechts 15.000 kaarten in verkoop. Bovendien zijn de prijzen verlaagd naar 20 euro op vrijdag en zondag. We verwachten massale belangstelling dus bestel direct je tickets!”

Ik weet nog dat ik net 18 was en eindelijk binnen mocht. Dat is gewoon 10 jaar geleden!! Waar blijft de tijd?! Met twee vrienden super blue en vol spanning zijn we in de bus en trein gestapt. In Utrecht kwamen we binnen en wat werden we toen overvallen! De hele jaarbeurs in het teken van SEKS, het publiek uitgedost op de gekste manieren, lingerie waar ik rode oortjes van kreeg door er alleen naar te kijken, speeltjes die je om de oren vlogen en in de verte hoorden we de muziek van het podium rollen.. Wauw gewoon!

Omdat onze tijd nogal beperkt was (+2uur reizen met OV en de laatste bus die nog voor 23 uur naar ons dorp ging) en we niets van het gigantische aanbod bij de stands wilden missen hebben we die voornamelijk bezichtigd. Dat was al heel erg interessant eigenlijk, aangezien je keuze uit seksshops toentertijd bestond uit van die vieze videotheken of donkere holen waarbij de BDSM spullen je al naar de keel vlogen zo gauw je binnen probeerde te komen.. Toch fijn om te zien dat dit veranderd is, hoe laagdrempelig het tegenwoordig allemaal is maar ook hoezeer het aanbod veranderd is!

Tevens hebben we heel even in het doolhof rond gegluurd, maar eerlijk gezegd was daar helaas zo relatief vroeg op de dag weinig te beleven. Door het vele rondlopen hebben we ook grote delen van de shows gemist, die wel steeds spectaculairder werden naarmate het later werd.  Ook de sfeer werd steeds broeieriger.. maar toen was het voor ons alweer tijd om de trein te gaan halen :'(.. Oh en had ik al toegegegeven dat ik het nu al veels te spannend vond in dat doolhof? Jup, ook jullie favo seksblogger kan een watje zijn.

Mijn samenvatting van de KamaSutrAbeurs was; een combinatie van de Gayparade, een stripclub en de jaarmarkt, alleen met een iets ander thema. In de jaren erna ben ik echter nieuwsgierig gebleven naar wat er later op de avond gebeurt, als die sfeer eenmaal flink toeslaat en het drukker wordt.. Dus steeds als de periode dichterbij komt overwoog ik het alsnog te onderzoeken, alleen de behoefte was niet dusdanig dat het ervan gekomen is.

Ook begin deze maand twijfelde ik, maar aan de andere kant, dit weekend (29 september tm 2 oktober 2017) is wel dé final edition!! In 10 jaar heb ik heel wat lef kunnen verzamelen om het een mooi jubileum te maken en het zou meteen de eerst en laatste keer voor mijn partner zijn. Toen zag ik ook nog eens dat ik eindelijk mijn boobie-sister kan ontmoeten (want raad eens wie er ook aanwezig zal zijn?) en was het hek van de dam!

Met andere woorden; onze tickets zijn besteld!!

Nu blijft de vraag (buiten ‘what the hell trek ik aan?!’),
Wie zie ik vanavond/dit weekend? Comment als je gaat!

Info&Tickets: https://www.kamasutrafestival.nl/

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.