8 Tips om weer verliefd te worden!

De zomer is hét seizoen waarin jullie liefde een hoogtepunt zou moeten bereiken. Maar als je daar de voorbije weken niets van hebt gemerkt, is het hoog tijd om weer wat vlinders te kweken voor je partner.

Bij deze 8 tips om jullie vlam weer aan te wakkeren!

1. Zoek een gemeenschappelijke hobby
Veel koppels beëindigen hun relatie omdat ze uit elkaar gegroeid zijn of geen tijd meer voor elkaar kunnen maken.
Wees dit probleem voor en zoek een gezamenlijke hobby of activiteit. Jullie leren elkaar op een iets andere manier kennen, wat jullie band ten goede komt en kunnen op deze manier het beste halen uit de combinatie iets nieuws en tijd voor elkaar.

2. Doe iets geks samen
Naaktzwemmen, parachutespringen, alle attracties in een pretpark uitproberen, buitenseks… Als jullie uit jullie comfortzone stappen, zal hij wellicht proberen om je held te spelen, wat zowel voor jou als hem erotiserend werkt.

3. Lach om zijn grapjes
Veel mannen en vrouwen in een stabiele relatie rollen met hun ogen als hun partner alweer hetzelfde grapje vertelt. Probeer voortaan te doen alsof het de eerste keer is dat je die hilarische anekdote of mop hoort. Hij probeert je aan het lachen te brengen, charmant toch?
Werkt dat niet voor je? Luister dan eens wat beter naar elkaar. Waar zit hij/zij mee? Bespreek meer samen om jullie band hechter te maken.

4. Spreek af met een bevriend koppel
Hij vindt het interessant dat de andere man je apprecieert, terwijl zij het boeiend vindt dat de vrouw de aanwezigheid van haar vriend op prijs stelt. De double date maakt als het ware een beetje jaloers, wat jullie band bevordert.
Vind je dit een beetje ver gaan? Vraag dan eens aan anderen wat ze in jouw partner waarderen. Zien wat anderen in jouw partner zien verfrist je geheugen en zorgt ervoor dat je elkaar weer meer gaat waarderen.

5. Laat hem op en top man voelen/ behandel haar als een prinses
Al die tijd heb je het ook alleen kunnen doen, maar hij voelt zich extra mannelijk wanneer jij hem vraagt om de potjes open te maken.
Iedere vrouw wilt verwend worden door haar man, dus neem haar mee uit eten, of pak een terrasje en trakteer op een ijsje nadat jullie samen Hunkemöller geplunderd hebben.

6. Pols naar elkaars fantasieën
Veel mannen dromen van een vriendin die bereid is om mee te gaan in zijn fantasieën. Vraag gerust wat hij wenst en schaf je eventueel ‘Fifty Shades of Grey’ aan zodat je op alles voorbereid bent.
Vrouwen zijn net zo, of wel meer, seksbelust als mannen, doe hiermee je voordeel!

7. Herlees oude brieven, smsjes of appjes of volg het voorbeeld van Brangelina en begin met ze te schrijven!
Moet ik dit echt verder uitleggen?


8. Herbeleef jullie eerste date
Of je hem nu uitnodigde voor een warme kop chocolademelk bij je thuis of jij haar voor het eerst kuste in een smoezelige club: doe exact hetzelfde als toen. Zo krijg je vast dezelfde verliefde gevoelens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.