8 Manieren om meer seks te krijgen – MenOnly

Men’s Health kwam met 8 manieren om meer seks te krijgen, (ik heb hier wat dingen aan toegevoegd die naar mijn idee misten) dus heren bij deze opgelet!

“Groot nieuws, jongens: Je bent niet de enige geilaard rond het huis. Volgens een nieuw onderzoek van Yahoo! Shine, wil ongeveer de helft van alle vrouwen vaker seks.

Nu dat je gewapend bent met die geweldige kennis, is het tijd om je volgende zet te doen. Lees dit advies van  de top sexperts om je partner te verleiden en te beginnen met het wilde seksleven dat je verdient. Krijg meer hiervan. Elke nacht.

1. Stuur haar een sexy sms
Het is simpele wetenschap: Vrouwen hebben meer tijd nodig om opgewonden te raken. Dus als je later op de avond geluk wilt hebben, begin dan op tijd met haar zinnen te prikkelen. Hoe? Sext haar. (Nee, serieus.) “Sexting kan zeer warm voor een vrouw,” zegt Dr Ava Cadell, oprichter van Loveology University. Vrouwen zijn veel meer auditief dan mannen, legt ze uit. Dus het lezen van iets sexy-achtige, hoe zeer je hunkert naar haar smaak, zal het zaad van verwachting in haar hoofd planten.
Sexting is iets dat je soms moet leren, afhankelijk van de vrouw met wie je bent moet je directer of indirecter zijn. Wij vrouwen weten wel dat z’n beetje iedere man hard wordt van de tekst “schatje ik vind het heerlijk als je mijn bek volspuit’, maar voor ons werk dat meestal iets minder goed. Bepaalde woorden, ideeën etc komen te hard op ons over, en net als bij voorspel willen we dat je rustig aandoet. Je hoeft niet in 1 smsje van 200tekens de hele seksbeurt te beschrijven, begin zoals je normaal ook zou beginnen. Vertel ons waar je ons oppikt, wat we dragen, hoe je ons langzaam verleidt met je kussen en lichte aanrakingen… Verdeel je hele seksbeurt over een aantal smsjes (appjes) en laat ons smachten naar het vervolg.

2. Laat van je horen

Niemand wil seks hebben met iemand die de gehele tijd doodstil is, dus zorg dat je van je laat horen. “veel vrouwen vinden dirty talk enorm sexy,” zegt Gloria Brame, Ph.D., een sekstherapeut en de auteur van Kom herwaarts: Een gezond verstand gids voor Kinky seks*. Dus of het nu kreunen, steunen of in haar oor fluisteren is, iedere verbale reactie zal haar ophitsen, zegt Brame.
Vrouwen kunnen meerdere dingen tegelijk, en als het te stil is kunnen we ons moeilijker concentreren, we horen de kat die de kattenbak uitgraaft, het geruzie van de buren, iedere sop of klats geluidje van onze lichamen of nog erger, we weten opeens weer wat we nou van de winkel moesten hebben.. Door een beetje mee geluid te maken weten we dat jij ook geniet en vergeten we verder alles om ons heen.

 
3. Doe rustig
Opwinding begint niet op het moment dat je de slaapkamer binnen wandelt. En puur je kleren uittrekken betekent niet dat zij klaar voor de start is, zegt Brame. Om haar heter te maken raad Brame aan je tijd te nemen om je uit te kleden.
Knoop rustig haar kleding los en laat ze langzaam van haar lichaam glijden, kus de naakte huid en neem extra tijd voor de plekken die je zojuist onthuld hebt. “Vrouwen hebben het nodig om relaxed te kunnen zijn voor ze in de juiste staat komen,” aldus Brame.
Het langzaam uitkleden kan ook voor oncomfortabele situaties zorgen, als je liever voor snel naakt gaat, leg haar dan rustig op bed en werk zo langzaam van beneden naar boven, waarbij je de voor de hand liggende plekken (vagina, tepels) het langst laat wachten. Focus pas op deze delen nadat je bij haar mond bent aan beland en jullie hebben gezoend.
4. Kom uit de comfortzone
Haar nek kussen is altijd een slimme zet, maar het eens veranderen zal alleen in je voordeel werken. Jou volgende stap: Focus op iets onverwachts, zoals haar handen. “Start met het kussen van haar vingertippen en spreid langzaam haar vingers en lik tussen haar vingers (niet teveel kwijlen aub),”zegt Cadell. “Vrouwen houden ervan geplaagd te worden, en deze zwoele symboliek zal (het likken tussen haar vingers vs tussen haar benen) zal haar seksdrive in een hogere versnelling zetten.”
5. Zij komt eerst
Vrouwen staan meer open voor seks als ze weten dat aan hun behoeften voldaan wordt, zegt Cadell. Dus in plaats van je eigen seksuele eisen voorop te stellen concentreer je je eerst op haar bevredigen. Besteed de meeste aandacht aan de plekken die haar extra in de stemming brengen: Haar oren, nek en de binnenkant van haar dijen zijn allemaal verrassende hot spots die haar over het randje kunnen helpen. En omdat vrouwen van spontaniteit houden, blijf je niet te lang op dezelfde plaats hangen, voegt Cadell toe.
6. Complimenteer haar waren
Als je wilt dat orale seks een grotere rol zal spelen in jouw sexleven, zorg dan dat zij weet hoe gek je op haar lichaam bent. Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen die meer tevreden zijn met hun genitaliën niet alleen meer open zijn voor het ontvangen van orale seks, maar ook meer van hun orgasme genieten, zegt Debby Herbenick, Ph.D., sex researcher at Indiana University and author of Sex Made Easy.
De volgende keer dat jij je onder de gordel bevindt, vertel je haar dus hoe gek je bent op haar looks, geur en smaak, adviseert Herbenick. Jou woorden zullen op de lange termijn veel voordeel voor jullie beiden opleveren. Wil je haar nog meer overtuigen, lik dan je vingers af nadat je haar gevingerd hebt, instant turn-on!
7. Bega nieuwe paden
Zet haar niet voor het blok door haar halverwege haar romp te vragen wat ze wilt zegt Brame. Ja, communicatie is de sleutel voor goede seks, maar verwacht geen stap-voor-stap handleiding van haar tenzij je haar zin wilt verpesten. De meeste vrouwen durven dat ten eerste niet zomaar te vragen en geven haar het idee dat ze met iets nieuws en kinky’s moet aankomen in plaats van te genieten, vervolgen Brame en mij.
‘Vrouwen houden ervan als de man controle neemt, zegt Cadell. Dus in plaats van te vragen “wat wil je dat ik doe?’ probeer gewoon iets nieuws en vraag of dat goed voelt.
8. Kook voor meer seks

Houd in gedachten dat zware maaltijden niet goed matchen met seks. “Wanneer je lichaam zit vol met voedsel, is je eerste instinct om gewoon te liggen en te verteren,” zegt Brame. Plus, als een vrouw vol is, is strippen het laatste wat ze gaat willen doen, legt ze uit. Dus als je van plan bent om te eten en drinken met haar, zorg ervoor dan voor de maaltijd licht en sexy te houden.En hier is een leuk feitje: Van zwarte drop is aangetoond dat de doorbloeding van haar genitaliën versnelt met 40 procent, zegt Cadell. Dus probeer dit of andere afrodisiaca -inclusief wijn en chocolade- te integreren in je pre-seks routine. (Op zoek naar sexy maaltijd ideeën? Vind de heetste slaapkamer voedingsmiddelen in The Big Book of seks.)

Bedankt voor het lezen, veel plezier en tot volgende week! Vond je het een leuk artikel, deel het dan alsjeblieft met je vrienden 🙂

Zie hier voor het originele (Engelse) artikel
* Originele titel: Come Hither: A Commonsense Guide to Kinky Sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.