12 Dingen waar mannen geen fuck om geven tijdens de sex

Dames, even eerlijk.. wij kunnen onzeker zijn over letterlijk alles!

Gelukkig hoeft dat vaak genoeg niet, bij deze komt de Cosmo namelijk met dé 12 dingen waar mannen geen fuck om geven tijdens de seks.

Oh en ze zijn echt geweldig!!


1) Of je vagina nu wel of niet naar roosjes ruikt
Ruikt je vagina letterlijk naar roosjes, dan is dat waarschijnlijk een reden om je zorgen te maken. Want een vagina hoort als een vagina te ruiken. Daarnaast vinden de meeste mannen/gasten het geen probleem hoe het daar beneden ruikt. Als je maar hygiënisch bent en zo nu en dan met ons onder de douche springt, vinden we alles best.

2) Of je nou wel of niet zo kaal bent als een ‘sex dolphin’ 
Tenzij je lijdt aan hypertrichose is het overslaan van een scheerbeurt no big deal.
Aangezien veel mannen letterlijk bijna alles over hebben voor een kans bij een vrouw in bed, is het krijgen van schaamhaar in je mond wel een risico wat de meeste mannen bereid zijn te nemen.

Daarbij is een sex dolphin niet echt een ding, en nee Google dat maar niet.

3) Nat, natter, natst
Zoiets als te nat zijn bestaat niet. En mocht het niet lukken bestaat er ook nog iets als glijmiddel. Van beide kijken we niet op.

4) V-G-G symfonie
Rare seksgeluiden zijn hartstikke normaal tijdens geslachtsgemeenschap. De enige manier waarop je ze vreselijk kunt laten lijken, is door er iets over te zeggen. Laten we eerlijk zijn, wanneer maak je nou mee dat iemand tijdens de seks zegt: “Oh, dat was echt ranzig of waar de f*ck kwam dat geluid vandaan?”..
Nee dat dacht ik al. En wat denk je van die onschuldige tijd dat je als klein kind je vingers in een potje “putty” stopte. Toen vond je dat geluid ook niet vies. Daarentegen je vond het prachtig! Dat geluid wordt nou eenmaal geproduceerd als je iets wat nat is in iets wat strak is duwt.

5) Klokkenluider of stille wateren, diepe gronden
Zolang je ons niet bij ons hoofd vastpakt en in onze oren schreeuwt totdat onze trommelvliezen scheuren, is er niets aan het handje (tenzij we buren hebben).
Maar als jij die vrouw bent die juist heel stilletjes geniet van een orgasme, is dit ook prima.
Mannen zijn als het om seks gaat simpele wezens. Geen man heeft er erg in, hoe hard of hoe zacht het geluid is wat je produceert, als je maar laten blijken dat je geniet.

6) Je voorgevel
Borsten zijn van natura bewegelijk, laat dit dan ook de vrije loop gaan. Wanneer dit niet het geval is, doe je iets niet goed. Het is juist geweldig als je voorgevel uitbundig getoond word. Geen vrouw hoeft zich onzeker te voelen over hun borsten. Mannen hebben iets primitiefs als het gaat om tieten.

Maak als vrouw gebruik van die kennis. Naast het uitbundig heen en weer laten “bouncen”, is het ook zeker een goed idee om je borsten eens goed beet te pakken. 1) als het bijvoorbeeld pijn doet, of 2) als je gewoon zelf met je boobies wilt spelen. Want dat is ook geweldig!

7) Ik kontgat, jij kontgat, wij kontgatten.
Net als elke ander mens, heb je een kontgat. Zelfs zeesterren, die verder niks hebben, hebben een kontgat. Daarom nu even voor de duidelijkheid. Het is niet erg dat je kontgat hebt, dat is normaal. Wat je er voor de rest mee laat gebeuren is een persoonlijke kwestie.

8) Het is je seks gezicht, geen pokerface
Vrouwen maak je niet druk om je seks gezicht. In bijna alle gevallen vinden wij het opwindend als je laat blijken hoeveel je geniet van de seks.
Daarnaast is het voor de man erg moeilijk om op jullie gekke gezichten te letten als wij namelijk zelf ook heel druk bezig met het produceren van diverse gezichtsuitdrukkingen. En zoals algemeen bekend kunnen mannen niet multi-tasken.

9) Of je haar nou vast zit of niet
Geloof het of niet. Wij mannen zijn tijdens de seks druk bezig met het hebben van seks. Duh.
Wij mannen zijn te druk bezig met presteren om ons druk te maken over minder relevante dingen. Het maakt ons niet uit of je je haar net hebt gewassen of niet. Het is daarom ook echt niet nodig om 19 schuifspeldjes tevoorschijn te toveren en je haar te stijlen terwijl je ons berijdt. Gooi je haar lekker los, zwaai het in onze ogen. We hebben hier echt geen problemen mee, zeker niet tijdens de seks.

10) Hoe lang het duurt voor je komt
Als bij de man na dertig minuten nog geen verschijnselen van kramp zijn opgetreden, hoef je je als vrouw geen zorgen te maken over hoelang het duurt voordat jij je top bereikt.

Daarnaast het enige wat ons een mannelijker gevoel geeft dan een vrouw laten klaar komen, is het shirtless smeden van zwaarden in onze ijzer smederij en laten we wel wezen, welke man heeft die nou? We moeten het hier dus maar mee doen.

11) Fijn dat iedere vrouw een eigen handleiding heeft, maar neem het wel met mij door.
Voelt iets niet goed? Moet het sneller of langzamer? Zeg het dan.
Geen man valt over een klein beetje opbouwende kritiek. Zo lang het maar geen bevelen zijn, is het goed. Er is namelijk een verschil tussen kreunen: “Neuk me langzamer” en schreeuwen “Naar links, jij idioot.”.

12) Je hoeft ook weer niet alles te slikken
Orale seks is geweldig. Maar soms heb je gewoon geen trek in een voorafje, maar wil je meteen door naar het hoofdgerecht. Dit is niet erg. Dat snappen wij ook wel. Bij ons gaat de liefde ook door de maag, en als wij echt honger hebben willen we vlees, vlees en nog eens vlees,
Dus je mag best af en toe eens nee zeggen tegen een BJ en als je letterlijk niet wilt slikken, ook daar komen we wel overheen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.